F1 Türkiye GP şifresiz S Sport 2 canlı yayın!

F1 Türkiye Grand Prix yarışı şifresiz S Sport 2 canlı izle! 10 Ekim tarihinde Formula 1 İstanbul GP’si canlı yayınla S Sport 2 ekranlarında. Yarış severler F1 Türkiye Gp’yi şifresiz olarak canlı izlemenin yollarını aramakta.

F1 Türkiye GP şifresiz S Sport 2 canlı izle linki araştırılmaya devam ediyor. Yarış severler 10 Ekim Pazar gününde saat 17.00’da başlayacak olan F1 İstanbul Grand Prix’ini şifresiz canlı yayınla S Sport 2 üzerinden izleyebilmek adına araştırmalarını hızlandırıyor.

İstanbul Park’ta 10 Ekim Pazar akşamında saat 17.00’da başlayacak sezonun 16. yarışı Türkiye’de gerçekleştirilecek. Lewis Hamilton ile Max Verstappen'in şampiyonluk mücadelesine sahne olacak F1 Türkiye Grand Prix’i S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

FORMULA 1 TÜRKİYE GP NE ZAMAN?

Formula 1 Türkiye Grand Prix’i İstanbul Park pistinde 10 Ekim Pazar akşamında başlayacak. Saat 17.00’da start alacak yarış S Sport 2 ile S Sports Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

F1 Türkiye GP şifresiz S Sport 2 canlı yayın!

S Sport 2 ve S Sport Plus'tan yayınlanacak olan Formula 1 Türkiye GP şifreli olarak izleniyor ve üyelik gerektiriyor. 58 turdan oluşacak ve 120 dakika sürmesi beklenen Türkiye Grand Prix'i büyük heyecana sahne olacak.

S SPORT 2 ŞİFRESİZ NASIL İZLENİR?

S Sport 2 kanalını şifresiz ve kesintisiz izleyebilmek için D Smart aboneliğiniz bulunmak zorunda. D Smart’ın dışında S Sport kanalını izleyebilmek adına TV+, TiviBu, Kablo TV ve Vodafone TV platformlarından birine sahip olmanız gerekmekte.

D-Smart 79. Kanal
Turkcell TV+ 78. Kanal
TiviBu 74. Kanal
Kablo TV 241. Kanal
Vodafone TV 12. Kanal

F1 Türkiye GP şifresiz S Sport 2 canlı yayın! - Resim : 2

S SPORT TURKSAT 4A UYDU FREKANS AYARLARI

Formula 1 Türkiye Grand Prix heyecanını S Sport ekranlarından şifresiz canlı izleyebilmek için S Sport Turksat 4A uydu frekans ayarlarını platformuna girmeniz gerekmektedir.

TP11 – Frekans: 12188 Mhz.
Polarizasyon: Vertical (dikey) DVB-S2 8PSK
Symbole rate. 27500 ksym/s
FEC: 5/6

S SPORT CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

F1 Türkiye GP şifresiz S Sport 2 canlı yayın! ile ilgili etiketler Formula 1 Türkiye GP F1 İstanbul GP S Sport 2 canlı S Sport Plus canlı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.