Ezel Dizisinde Oynuyordu! Yeni Hali Görenleri Şaşırttı! Bakın Sarp Akkaya Nasıl Değişmiş

Ezel dizisi bundan yıllar önce yayınlanmış olmasına rağmen eski bölümleri hala izlenmeye devam ediyor. Dizide oynayan karakterlerde hafızalarda yer etmiş durumda. Bu karakterlerden bir tanesi de Tevfik karakteri. Sarp Akkaya tarafından hayat verilen karakter dizinin en sevilen karakterlerinden bir tanesi konumunda. Akkaya ile karşılaşan hayranları mutlaka Tevfik karakterinden söz açıyor. Ancak hayranların dile getirdiği bir konu daha var o da Sarp Akkaya’nın yaşadığı değişim.

Ezel dizisi bundan yıllar önce yayınlanmış olmasına rağmen eski bölümleri hala izlenmeye devam ediyor. Dizide oynayan karakterlerde hafızalarda yer etmiş durumda. Bu karakterlerden bir tanesi de Tevfik karakteri.

Ezel Dizisinde Oynuyordu! Yeni Hali Görenleri Şaşırttı! Bakın Sarp Akkaya Nasıl Değişmiş

Sarp Akkaya tarafından hayat verilen karakter dizinin en sevilen karakterlerinden bir tanesi konumunda. Akkaya ile karşılaşan hayranları mutlaka Tevfik karakterinden söz açıyor. Ancak hayranların dile getirdiği bir konu daha var o da Sarp Akkaya’nın yaşadığı değişim.

Ezel Dizisinde Oynuyordu! Yeni Hali Görenleri Şaşırttı! Bakın Sarp Akkaya Nasıl Değişmiş - Resim : 2

Sarp Akkaya’nın Etkileyici Değişimi

Tefo karakteri ile akıllara kazınan Sarp Akkaya’nın eski halinden eser kalmadı. Saçları ile vedalaşan oyuncu kendine yepyeni bir imaj çizmiş durumda. Hayranları ise bu Akkaya’nın yeni imajı hakkında ikiye bölündü. Bir kısım hayranı Akkaya’nın yeni imajını beğeniyor ve karizmatik buluyor. Bunun yanında eski halini savunan hayranları da yok değil.

Ezel Dizisinde Oynuyordu! Yeni Hali Görenleri Şaşırttı! Bakın Sarp Akkaya Nasıl Değişmiş - Resim : 3

Ezhel Dizisi Tefo Karakteri Kimdir

Sarp Akkaya tarafından hayat verilen Tefo karakterinin yolu Ramiz dayıyla yolu hapishanede kesişmiştir. Öz kardeşini töre gereği öldürmek zorunda kalan karakter, Ramiz dayıya can borcu vardır.

Ezel Dizisinde Oynuyordu! Yeni Hali Görenleri Şaşırttı! Bakın Sarp Akkaya Nasıl Değişmiş - Resim : 4

Ancak köstebek olarak yanına gönderildiği Kerpeten Aliye’de sempati duyar. Sonradan Alinin  adamı olarak Şebnem ile evlenmiştir. Karakter dizide Temmuz’un en küçük üvey kardeşi tarafından öldürülmüştür.

Ezel Dizisinde Oynuyordu! Yeni Hali Görenleri Şaşırttı! Bakın Sarp Akkaya Nasıl Değişmiş - Resim : 5

Sarp Akkaya Kimdir

İlk kez Bizim Aile dizisiyle oyunculuk hayatına başlamıştır.  Sarp Akkaya, 2001 yılında MSÜ Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olmuş ve Stüdyo Drama Tiyatro Topluluğu’nun “Kaos” ve “Sonra”, ardından Alchera Tiyatro Topluluğu’nun “6. Gün” ve “Devenin Hörgücü Yamuk Olur” isimli tiyatro oyunlarında oynamıştır. Daha sonra Kurtlar Vadisi Pusu canlandırdığı Servet karakteriyle tanınan Akkaya, ondan sonra Ezel adlı dizide canlandırdığı Tevfik karakteri ile büyük çıkış yakaladı.

Ezel Dizisinde Oynuyordu! Yeni Hali Görenleri Şaşırttı! Bakın Sarp Akkaya Nasıl Değişmiş - Resim : 6

Ezel Dizisinde Oynuyordu! Yeni Hali Görenleri Şaşırttı! Bakın Sarp Akkaya Nasıl Değişmiş ile ilgili etiketler Sarp Akkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.