'Evlenmeden mi hamile kaldın?' sorusu çıldırttı!

Geçtiğimiz yaz Mustafa Özyurt ile dünyaevine giren Kırgın Çiçekler dizisinin Songül'ü Gökçe Akyıldız, dün anne oldu. Akyıldız'ın fotoğrafının altına gelen yorumlar ise genç oyuncuyu çileden çıkardı.

'Kırgın Çiçekler' dizisindeki 'Songül' rolü ile tanınan Gökçe Akyıldız, anne oldu. 25 yaşındaki oyuncu, sosyal medyada bazı kendini bilmez kişilerin "Ne ara hamile kalıp doğurdun", "Evlenmeden mi hamile kaldın?" şeklindeki yorumlarına daha fazla dayanamadı.

"AHLAKSIZ NAMUS BEKÇİLERİ..."

Gökçe Akyıldız, "Ahlaksız namus bekçileri. Erken doğmuş küvezde olan bebeğim hakkında o yaptığınız iğrenç yorumlarınızdan ben utanıyorum. Allah’tan da korkmuyor musunuz, acıyorum size. Defolun gidin etrafımızdan" ifadelerini kullandı.

--11029614

'Evlenmeden mi hamile kaldın?' sorusu çıldırttı! ile ilgili etiketler Instagram gökçe akyıldız bebeği kırgın çiçekler songül
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.