Esra Bilgiç’in Kanunsuz Topraklar Heyecanı Görülmeye Değer! Fırtına Gibi Esecek Dizi Başlıyor

Bir dönem dizisi olan Kanunsuz Topraklar için geri sayım başladı. Senaryosunu Zülküf Yücel'in yazdığı ve yönetmenliğini Faruk Teber'in yaptığı 1939 yılının Zonguldak'ında geçen dizi olan Kanunsuz Topraklar kış sezonuna damga vurmak için gün sayıyor.

Bir dönem dizisi olan Kanunsuz Topraklar için geri sayım başladı. Senaryosunu Zülküf Yücel'in yazdığı ve yönetmenliğini Faruk Teber'in yaptığı 1939 yılının Zonguldak'ında geçen dizi olan Kanunsuz Topraklar kış sezonuna damga vurmak için gün sayıyor.

Esra Bilgiç’in Kanunsuz Topraklar Heyecanı Görülmeye Değer! Fırtına Gibi Esecek Dizi Başlıyor

Kalabalık bir çekim ekibine sahip olan ve çalışmalarına titizlikle devam eden dizi reytingleri alt üst etmek için mükemmel bir aday. Kanunsuz Topraklar dizisinin oyuncuları da izleyiciler kadar heyecanlı bir şekilde dizinin yayına girmesini bekliyor. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla da heyecanlarını belli eden oyuncular, dizinin başarılı olacağının sinyallerini veriyorlar. 

Esra Bilgiç'in Paylaşımı Merak Uyandırdı

En son Ramo dizisinin Sibel'i olarak izlediğimiz başarılı oyuncu Esra Bilgiç, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile izleyicileri daha da heyecanlandırdı. Esra Bilgiç, Uğur Güneş, Necip Memilli ve Murat Daltaban'ın yer aldığı fotoğrafa Bilgiç'in takipçilerinden binlerce beğeni ve yorum geldi. Esra Bilgiç bu paylaşımıyla da yeni dizisi için ne kadar heyecanlı olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiş oldu. 

Esra Bilgiç'in Kanunsuz Topraklar heyecanı görülmeye değer! 1

Yılın Çifti Mi Geliyor?

Esra Bilgiç'in paylaşımında ve dizinin ekranlara gelen tanıtımında Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'in çift uyumları dikkat çekti. Ekranda bir hayli uyumlu görünen iki oyuncu yılın çifti olmaya aday gibi görünüyor. Bir dönem dizisi olan Kanunsuz Topraklar, 1939 yılının Zonguldak'ında geçiyor. Oyuncuların giydiği dönem kıyafetleri de onlara bir hayli yakışmış durumda.

Esra Bilgiç’in Kanunsuz Topraklar Heyecanı Görülmeye Değer! Fırtına Gibi Esecek Dizi Başlıyor - Resim : 3

1939 döneminin kıyafetleri başrol oyuncusu Esra Bilgiç'e ne kadar yakıştığı da hayranlarının dilinde. Kostüm ve aksesuarları çok iyi taşıyan Esra Bilgiç, yeni rolüyle de izleyicileri şaşırtmaya geliyor. Çarşamba akşamları izleyici ile buluşmaya hazırlanan FOX dizisi Kanunsuz Topraklar şimdilik reytinglerde sadece Sadakatsiz dizisi ile çarpışacak.

Esra Bilgiç’in Kanunsuz Topraklar Heyecanı Görülmeye Değer! Fırtına Gibi Esecek Dizi Başlıyor ile ilgili etiketler Kanunsuz Topraklar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.