Esra Bilgiç'e Hollywood yolu göründü!

Show TV ekranlarının her hafta büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo'da Sibel karakterine hayat veren Esra Bilgiç'e, Hollywood yolu göründü. Bilgiç'in, dünyaca ünlü oyuncu Orlando Bloom'la aynı projede yer alacağı öğrenildi.

Show TV ekranlarında yayınlanan ve aksiyonun hiç bitmediği Ramo dizisinde, Murat Yıldırım ile birlikte rol alan Esra Bilgiç'in, bir Hollywood projesinden teklif aldığı öğrenildi.

HOLLYWOOD YOLU GÖRÜNDÜ

Bilgiye göre, Ramo dizisinde gösterdiği üstün oyunculuk performansı ve güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren Bilgiç, dünyaca ünlü İngiliz oyuncu Orlando Bloom ile birlikte bir Hollywood projesinde yer alacak. Söz konusu projesinin detaylarına yönelik henüz bilgi paylaşılmamasına rağmen Bilgiç, Türkiye sınırlarının dışına çıkmasıyla büyük takdir topladı.

ESRA BİLGİÇ HAKKINDA

1992 yılında dğnyaya gelen ünlü oyuncu Esra Bilgiç, TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. Diğer taraftan Bilgiç, Londra'da Royal Academy of Dramatic Arts'ta drama ve ses eğitimi de almıştır. Türkiye'de ise İstanbul Şehir Üniversitesinde Hukuk eğitimi alan Bilgiç, Bir Umut Yeter adlı dizinin ardından günümüzde televizyon ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Ramo adlı yapımda rol almaktadır.

ORLANDO BLOOM HAKKINDA

13 Ocak 1977 yılında doğan Orlanda Bloom, Yüzüklerin Efendisi'ndeki Elf Legolas rolüyle büyük bir üne kavuşmuştur. Diğer taraftan, Will Turner rolüyle Karayip Korsanları, Paris rolüyle Truva, Drew Baylor rolüyle Elizabethtown ve Cennetin Krallığı'nda oynamıştır. Orlando Bloom, yazar bir anne ve profesör bir babanın oğlu olarak Canterbury’de dünyaya gelir. Orlando’yu ve ablası Samantha’yı küçük yaşta sanata yönlendiren kişi annesidir. 

"Cennet'in Krallığı"nda (Kingdom of Heaven) bir Fransız demircisiyken şövalye olan Bloom, daha sonra "Elizabethtown"da bir ayakkabı tasarımcısı olarak karşımıza çıktı. "Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti"yle 2003 yılında romantik korsan Will Turner olarak yer alan Orlando Bloom, ardından "Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı" ve Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu'nda yer aldı.

Esra Bilgiç'e Hollywood yolu göründü! ile ilgili etiketler Hollywood Esra Bilgiç orlando bloom
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.