Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ATV'nin kış sezonunda tutan ve salı geceleri reyting sıralamasında ilk sıraya yerleşen dizisiydi. Dizinin fenomenleri daha şimdiden EDHO 2. sezon'un ne zaman başlayacağını ve EDHO 2. sezonda neler olacağını merak ediyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonda neler olacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ATV ekranlarında her salı reyting rekorları kırdı. Özellikle de Çakırbeyli ailesi ve Ünal arasındaki gizli savaşın anlatıldığı dizinin yeni sezonda da oldukça ilgi görmesi bekleniyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 14 Haziranda sezon finali yapmasıyla yeni sezonda neler yaşanacağı oldukça merak konusu oldu.

Yeni lider Hızır Reis! - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 40. Bölüm izlemek için tıklayın


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2. sezon ne zaman başlayacak?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2. sezon 20 Eylül'de...

Atv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 14 Haziranda 40. bölümü ile sezon finali yapmış ve yeni sezon tarihi de merak konusu olmuştu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonunun 20 Eylül Salı günü yayınlanması bekleniyor.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman yayınlanacak? ile ilgili etiketler ATV Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi EDHO EDHO 2. sezon Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2. sezon 20 Eylül
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.