EDHO 171.Bölüm Full izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 171.Bölüm Full izle linki 10 Kasım tarihinde full hd kalitede tek parça reklamsız ve sansürsüz olarak EDHO son bölüm izleme seçeneği Youtube’de.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 171.Bölümü ile 10 Kasım akşamında ATV ekranlarında yayınlanıyor. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Sanem Çelik ve Ali Sürmeli’nin oynadığı EDHO dizisi son bölümünde; Haşmet, kardeşi Behzat’a karşı yapılanların hesabını sormak adına ilk hamlesini gerçekleştirir.

Haşmet de Hızır ile birlik olup beraberce hapishanede bulunan Derman’ın peşindedir. Ve sonunda adamlarıyla birlikte bütün mahalleyi sorgudan geçirir.

Alpaslan da masadan kovulduktan sonra kendi planlarını uygulamak adına harekete geçerek Yaman Korkmaz’a oldukça yaklaşır. Artık o da hem mahallenin hem de garibanların gönlünde ayrı bir yer edinmiştir.

EDHO 171.BÖLÜM İZLE

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.