Eşi Engin Polat'ın kiraladığı uçakla gündeme gelmişti! Dilan Polat'ın o sözleri Cüneyt Özdemir'i çileden çıkardı

Lüks yaşantısını sık sık sosyal medya hesabında gözler önüne seren iş insanı Dilan Polat, yaptığı bir paylaşımla Cüneyt Özdemir'i kızdırdı. Polat'ın ''Benim param siz züğürtlerin çenesini yordu'' diyerek tükürdüğü videosunu gören Özdemir, Polat'a sert ifadelerle tepki gösterdi.

İş insanı Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın lüks yaşantısı Dilan Polat'ın yaptığı paylaşımlar nedeniyle sık sık gündeme geliyor. Dilan Polat, son olarak evlilik yıl dönümünde kocasının kendisi için uçak kiraladığını paylaşarak gündeme geldi. 

Eşi Engin Polat'ın kiraladığı uçakla gündeme gelmişti! Dilan Polat'ın o sözleri Cüneyt Özdemir'i çileden çıkardı

Eşi ve kendisi için yapılan yorumlara öfkelenen Dilan Polat, bir video paylaştı ve ''Benim param siz züğürtlerin çenesini yordu'' diyerek tükürdü.

Eşi Engin Polat'ın kiraladığı uçakla gündeme gelmişti! Dilan Polat'ın o sözleri Cüneyt Özdemir'i çileden çıkardı - Resim : 2

CÜNEYT ÖZDEMİR, DİLAN POLAT'I TOPA TUTTU!

Dilan Polat'ın o videosunu gören Cüneyt Özdemir, çileden çıktı. Özdemir, yaptığı bir paylaşımla Dilan Polat'a tepki gösterdi.

Özdemir'in paulaşımda şu ifadeler yer aldı:

Biraz önce instagram'da bir story'de 'Benim param siz züğürtlerin çenesini yordu' diyerek kendisini izleyenlere tüküren bir fenomen gördüm. Türkiye gibi ekonomik krizin ortasında, neredeyse bir survivor yarışmasındaymış gibi milyonlarca insanın varolma mücadelesi verdiği bir ülkede lüks arabaları, uçakları teşhir etmenin adı sonradan görmelik de değil 'zenginlik pornografisidir'. Ülkenin yarısı asgari ücrete mahkum olmuşken buna tepki gösteren insanları 'züğürtler' olarak aşağılayıp suratlarına tükürmenin adı nedir onu (ilk kez gördüğüm için) bilemiyorum. Milyonları milyarları olan çok insan tanıdım ama bu seviyeye ilk kez tanık oluyorum. Zenginlik para kazanmak değil onu harcamayı bilmektir! Son bir hatırlatma, bugün 'züğürtler' deyip, o suratlarına tükürdüğünüz insanlar sayesinde bu paraları kazandınız, umarım birgün tersine tanık olmazsınız!

 

Eşi Engin Polat'ın kiraladığı uçakla gündeme gelmişti! Dilan Polat'ın o sözleri Cüneyt Özdemir'i çileden çıkardı ile ilgili etiketler Dilan Polat Cüneyt Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.