Esenyurt tekelci katili Tarık Özerbay kimdir?

Tarık Özerbay kimdir? sorusu, Esenyurt'ta bir tekeli basan 4 silahlı saldırganın 2 genci soğuk kanlılıkla öldürmesi sonrasında Türkiye'nin gündemine düştü. Bu acımasız katillerden biri olan Tarık Özerbay isimli şahıs ise, sosyal medya hesaplarının yayılmasının ardından kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Peki, Twitter'da adı altında idam etiketleri açılan ve TT olan Esenyurt Tarık Özerbay kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Esenyurt'ta bir tekeli basıp 2 genci tartışma yaratıp öldüren Tarık Özerbay'ın kim olduğu merak ediliyor. Acımasız katil Özerbay, Twitter başta olmak üzere sosyal medyada 'idam' etiketleriyle hakkında tutuklanma ve adaletin sağlanması konusunda gereği yapılması için kullanıcılar tarafından çok konuşulan bir başlık haline geldi. Peki Tarık Özerbay kimdir?

Esenyurt tekelci katili Tarık Özerbay kimdir?

TARIK ÖZERBAY KİMDİR?

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir tekel bayiyi basan bellerinde silah olan 4 kişi arasından biri olan Tarık Özerbay, arkadaşlarıyla içerideki 3 kişiye kurşun yağdırdı. Olayda 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybederken 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise yaralı olarak kurtuldu.

Esenyurt tekelci katili Tarık Özerbay kimdir? - Resim : 2

Sosyal medyada Instagram hesaplarının paylaşılmasının ardından Tarık Özerbay'ın tutuklanması ve adalete teslim edilmesi için seferberlik ilan edildi. 

TARIK ÖZERBAY NE İŞ YAPIYOR?

Instagram hesabındaki paylaşımlarda hakkında ufak bilgiler edindiğimiz cep mafyası Tarık Özerbay, Özerler Grup İnşaat adı verilen bir iş yerinde poz verirken görülüyor.

Esenyurt tekelci katili Tarık Özerbay kimdir? - Resim : 3

Özerler Grup İnşaat'ın sahibi olduğu belirtilen Tarık Özerbay'ın son Instagram paylaşımı ise Çeşme Alaçatı'da yaptığı tatilden oldu.

Esenyurt tekelci katili Tarık Özerbay kimdir? - Resim : 4

Emniyet güçleri tarafından olay ardından aranan Tarık Özerbay hala yakalanamadı.

TARIK ÖZERBAY KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Tarık Özerbay'ın Ağrılı olduğu ve Sıpki Aşireti mensubu iddia ediliyor.

TARIK ÖZERBAY SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Katil Tarık Özerbay'ın Instagram hesabı

Katil Tarık Özerbay'ın Twitter hesabı

 

 

Esenyurt tekelci katili Tarık Özerbay kimdir? ile ilgili etiketler Esenyurt İstanbul katil
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.