Türkiye'yi sarsan tekel bayi baskınından yeni görüntüler ortaya çıktı! Korkunç katliam anları...

Esenyurt'ta bir büfeyi basan eli silahlı 4 mafya bozuntusu, 2 genci vahşice öldürmüş bir genci de yaralamıştı. Olay ülke gündemine yerleşirken şüpheliler için sosyal medyada 'idam' sesleri yükseliyor. Korkunç tekel bayi baskının yeni görüntüleri ortaya çıktı.

2 gencin vahşice katledildiği bir gencin de yaralandığı Esenyurt'taki tekel bayi baskını Türkiye gündemine yerleşti.

Vahşi saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Saldırganların 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen'i katlettiği, 21 yaşındaki Yusuf Erzen'ı ise yaraladığı olayın yeni görüntüleri İstanbul Havadis tarafından ortaya çıkarıldı.

Yeni ortaya çıkan görüntüler:

BİR ŞÜPHELİ YAKALANDI

4 şüpheliden Murat Özer, dün Esenyurt'ta yakalandı. Ekiplerin, diğer şüpheliler A.Ö T.Ö ve S.Ö'yü yakalamak için çalışması sürüyor.

ELİ SİLAHLI KATİL İÇİN SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI

Kanlı tekel bayi baskının şüphelilerinden olan ve gençleri katlettiği öne sürülen Tarık Özerbay'ın yakalanması için sosyal medyada büyük bir paylaşım yağmuru var. Özerbay'ın bulunabilmesi için sosyal medya hesapları Twitter'da paylaşılıyor.

Türkiye'yi sarsan tekel bayi baskınından yeni görüntüler ortaya çıktı! Korkunç katliam anları...

Olay yerinde yapılan incelemede 12 boş kovan bulundu. İşletmede yapılan aramada ise 1 pompalı tüfek, 2 tabanca, 50 adet mermi ele geçirildi.

OLAYIN NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Yaşanan vahşetin sebebi de en çok merak edilen konular arasındaydı. Tekel sahibinin büyük oğlunun daha önce saldırganlardan birini bacağından vurduğu öğrenildi.

Daha sonra olayın unutulması için kan parası adı altında bir miktar para ödenirken, genç çocuk ise tutuklandı.

Bunun üzerine aileler arasında husumet sona erdi. Ardından iki aile arasında ticaret yapıldı ve tekel sahibi borcunu ödemedi.

İş yerini basanlardan biri de ödeme almak adına gün içinde yaptığı aramalarına yanıt alamayınca dükkana giderek bu korkunç olayı gerçekleştirdi.

Olayın ilk görüntüleri:

CENAZELER DEFNEDİLDİ

Öte yandan, olayda hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen ile Batuhan Bayındır'ın cenazelerinin dün Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak defnedildikleri öğrenildi.

 

 

Türkiye'yi sarsan tekel bayi baskınından yeni görüntüler ortaya çıktı! Korkunç katliam anları... ile ilgili etiketler Esenyurt cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.