Erhan Çelik, son paylaşımını neden kaldırdı?

Erhan Çelik Gülben Ergen'in çocuklarının fotoğrafının yer aldığı paylaşımı kaldırıp, gün içinde yaptığı yeni paylaşımla eski eşine "Ahlaksız" deyip, zehir zemberek sözlerle yüklendi.

Gülben Ergen'in çocuklarıyla çekilmiş fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşan Erhan Çelik, paylaşımı sildi. Paylaşımını, çocukların zarar görmemesi için kaldırdığını söyleyen Çelik, bu kez de eski eşine "Ahlaksız" dediği yeni bir paylaşım yaptı.

ERGEN'İN ÇOCUKLARIYLA OLAN FOTOĞRAFINI PAYLAŞMIŞTI

Gülben Ergen, Erhan Çelik hakkında "Çocuklarıma zarar verebilir" diyerek mahkemeden uzaklaştırma kararı aldırdı. Ergen'in aldırdığı karar sonrası çılgına dönen Çelik, Instagram hesabından zehir zemberek bir paylaşım yaptı. Paylaşıma, evli oldukları dönemde Ergen'in çocuklarıyla çekilen fotoğraflarını ekledi.

erhan

PAYLAŞIMI KALDIRDI

Ancak paylaşımın üzerinden bir gün bile geçmeden Çelik paylaşımı kaldırdı. Ardından sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan Çelik, ilk paylaşımını çocukların süreçten zarar görmemesi için kaldırdığını söyledi.

İŞTE SON PAYLAŞIM;

erhan-celik-eski-paylasimi-kaldirip-yenisiyle-10108095_1038_m

Erhan Çelik, son paylaşımını neden kaldırdı? ile ilgili etiketler gülbenergen erhançelik paylaşım sosyalmedya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.