Erdoğan'dan yaralı Üsteğmen Mutlu Duran'ın ailesine geçmiş olsun telefonu: Yanlarına bırakmıyoruz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Üsteğmen Mutlu Duran'ın ailesiyle telefonda görüştü.

Muğla Büyükşehir Belediye başkan adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın Pençe Kilit Operasyon Bölgesi’nde yaşanan çatışmada yaralanan Köyceğizli Üsteğmen Mutlu Duran’ın ana ocağını ziyaret ederek ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ardından Cumhurbaşkanımı Recep Tayyip Erdoğan da yaptıkları ziyarete telefonla katılarak aileye geçmiş olsun dileklerini bizzat iletti.

"MERAK ETMEYİN MİSLİ İLE CEVAP VERİYORUZ"

Üsteğmenin babası ve nişanlısı ile konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Merak etmeyin misli ile cevap veriyoruz. Yanlarına bırakmıyoruz.  Kahramanımız bize emanet. Sağlığına, siz sevenlerine bir an önce kavuşturacağız" dedi.

 

Erdoğan'dan yaralı Üsteğmen Mutlu Duran'ın ailesine geçmiş olsun telefonu: Yanlarına bırakmıyoruz! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı asker Muğla

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.