Erbakan kiminle ittifak kuracak?

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erbakan, partinin önünde iki seçenek olduğunu belirterek, "Bugün itibarıyla seçimlere tek başına girebileceğimiz gibi aynı zamanda üçüncü bir ittifakın omurgasını oluşturmak üzere de bir takım değerlendirmeler, görüşmeler, müzakereler gerçekleştiriyoruz." ifadelerine yer verdi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin genel merkezinde düzenlenen "Ocak ayı İl Başkanları Toplantısı" öncesi gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erbakan konuşmasında, "Bugün itibarıyla seçimlere tek başına girebileceğimiz gibi aynı zamanda üçüncü bir ittifakın omurgasını oluşturmak üzere de bir takım değerlendirmeler, görüşmeler, müzakereler gerçekleştiriyoruz. Bu iki seçenekten birini hayata geçirmemiz mümkün." ifadelerine yer verdi.

"ÜÇÜNCÜ BİR İTTİFAK" AÇIKLAMASI

Örgütlenme çalışmalarının 81 il ve 900'den fazla ilçede tamamlandığını, üye sayısında ise 100 bin rakamını aştıklarını ifade eden Erbakan, "Biz, seçime girme yeterliliğini en kısa süre içerisinde ve milletvekili transferiyle değil, bileğinin hakkıyla kazanan bir partiyiz." diye konuştu.

Fatih Erbakan, konuşmasına şöyle devam etti;

"Bugün itibarıyla partimiz tek başına seçimlere katılıp, seçimden büyük bir başarı ile çıkabilecek güce ve potansiyele sahip bir partidir. Bununla beraber her zaman söylediğimiz gibi Türkiye siyasetinde 24 saat çok uzun bir süredir. Bugün yapılan değerlendirmelerin gelecekte çok fazla karşılığı olmayabilmektedir. Tabiri caizse 'Dereyi görmeden paçaları sıvamamak' gereklidir. Bugün itibarıyla seçimlere tek başına girebileceğimiz gibi aynı zamanda üçüncü bir ittifakın omurgasını oluşturmak üzere de bir takım değerlendirmeler, görüşmeler, müzakereler gerçekleştiriyoruz. Bu iki seçenekten birini uygulayabilmemiz mümkündür. Bütün bu değerlendirmelerimizde en önemli mihenk taşı ise vatanımızın ve milletimizin kurtuluşu ve selametidir."

Erbakan kiminle ittifak kuracak? ile ilgili etiketler Yeniden Refah Partisi Fatih Erbakan seçim ittifak
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.