Enver Aysever bombayı patlattı: Özgür Özel, Kılıçdaroğlu'na 'Beni İmamoğlu'ndan kurtarın' dedi!

CHP yandaşı Enver Aysever, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında gerçekleşenen görüşmenin perde arkasını açıkladı.  Özel'in Kılıçdaroğlu'na ‘Genel başkanım beni bu adamdan (Ekrem İmamoğlu) kurtarın’ dediğini belirten Aysever, "İsterse bunu yalanlasınlar, her yerde ispatlarım." ifadelerini kullandı. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partinin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile geçtiğimiz hafta bir görüşme gerçekleştirdi. 

AYSEVER'DEN BOMBA AÇIKLAMA

 Görüşmede, Özel ve Kılıçdaroğlu'nun yerel seçimler başta olmak üzere güncel siyasi konular hakkında fikir alışverişi yaptığı öğrenilirken CHP yandaşı Enver Aysever bombayı patlattı. 

Enver Aysever bombayı patlattı: Özgür Özel, Kılıçdaroğlu'na 'Beni İmamoğlu'ndan kurtarın' dedi!

İMAMOĞLU'NU İMA EDEREK 'BENİ BU ADAMDAN KURTARIN' DEDİ

Özgür Özel'in Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘Genel başkanım beni bu adamdan (Ekrem İmamoğlu) kurtarın’ dediğini belirten Aysever "İsterse bunu yalanlasınlar, her yerde ispatlarım." dedi. 

 

 

Enver Aysever bombayı patlattı: Özgür Özel, Kılıçdaroğlu'na 'Beni İmamoğlu'ndan kurtarın' dedi! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Özgür Özel Enver Aysever

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.