Engin Akyürek ve Demet Özdemir Benim Adım Farah Dizisinde Buluştu! Benim Adım Farah Konusu Nedir?

O3 Medya'nın Fox Tv için çekeceği Benim Adım Farah dizisinin başrolleri Engin Akyürek ve Demet Özdemir oldu. Recai Karagöz'ün yönetmenliğini yapacağı Benim Adam Farah dizisinde Demet Özdemir, başta nefret ettiği mafyanın adamı Tahir'le büyük bir aşk yaşayacak. Peki Benim Adım Farah konusu nedir, oyuncuları kimler?

Benim Adım Farah dizisi konusu merakla araştırılıyor. Başrollerini Engin Akyürek ve Demet Özdemir'in paylaştığı O3 Medya yapımı Benim Adım Farah dizisinin yönetmenliğini Recai Karagöz yapacak.

Demet Özdemir'e dost kazığı! Sebebi buymuş

BENİM ADIM FARAH DİZİSİ KONUSU

Demet Özdemir uzun süre sonra kararını verdi ve Benim Adım Farah dizisi başrolünü kabul etti. Farah karakterini oynayacak ünlü oyuncu, dizide mafyanın adamı Tahir'le büyük bir aşk yaşayaacak.

Engin Akyürek ve Demet Özdemir Benim Adım Farah Dizisinde Buluştu! Benim Adım Farah Konusu Nedir? - Resim : 2

BENİM ADIM FARAH OYUNCULARI

Fox Tv'de yayınlanacak olan Benim Adım Farah dizisinin oyuncuları belli oldukça haberimiz güncellenecektir.

Engin Akyürek ve Demet Özdemir Benim Adım Farah Dizisinde Buluştu! Benim Adım Farah Konusu Nedir? ile ilgili etiketler Demet Özdemir Engin Akyürek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.