Emanet 186. bölüm fragmanı yayında! İkbal elinden geleni ardında koymuyor!

Emanet 186. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Emanet dizisinde yavaş yavaş sezon finaline yaklaşılıyor. Haftanın final gününde 185. son bölüm ile ekrana gelen dizinin başrollerinde Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan rol alıyor. Mayıs Emanet 186. bölüm fragmanı izlemek isteyenler de bu akşamdan itibaren harekete geçti.

Geçtiğimiz Eylül ayında başlayan ekran macerasına devam eden ve ilk sezonunu geride bırakmak üzere olan Emanet dizisi 24 Mayıs Pazartesi akşamı 186. bölümü ile ekrana gelecek. Önemli gelişmelerin yaşanacağı Emanet 186. bölüm fragmanı izlemek isteyenler Cuma gününden itibaren dizinin sosyal medya ve youtube kanallarına akın etti.

Emanet bu akşamki bölümde; İkbal, Yaman’ı engellemeye çalıştı. İkbal, Yaman’ın Belgin’e ulaşmasını engellemek için elinden geleni yaptı. Seher’e karşı kurulan tuzaklar bir süredir gündemde. İkbal elinden geleni ardına koymuyor.

İkbal ve Yaman, yurtdışına kaçmak üzere olan Belgin’in peşindedir. Belgin’e ilk kimin ulaşacağı hikayenin de gelişiminde önemli bir faktör oluyor.

Gelecek hafta itibariyle son 5 bölümüyle ekrana gelecek olan Emanet sezon finaline girecek.

EMANET 186. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Emanet 186. bölüm fragmanı yayında! İkbal elinden geleni ardında koymuyor! ile ilgili etiketler Kanal 7 emanet 186. bölüm fragmanı izle emanet 24 mayıs yeni bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.