Emanet 174. bölüm fragmanı izle

Emanet 174. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Kanal 7'nin günlük dizisi Emanet bu akşam 173. son bölümü ile ekrana geldi. Her geçen gün izleyicisini ekran başına kilitleyen dizinin başrollerinde Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan rol alıyor. Reyting yarışlarında da önde giden Emanet 174. bölüm fragmanı izlemek için izleyici internet ve sosyal medyada araştırmalara başladı.

6 Mayıs Emanet 174. bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediliyor. Yaman ile Seher'in masalını anlatan ve her akşam Kanal 7'de yayınlanan Emanet dizisi bu akşam 173. son bölümü ile ekrana geldi. Yaman ile Seher'in tekrar bir araya gelmesi ve adeta ikinci baharlarını yaşaması izleyiciyi de memnun etmişe benziyor. Boşa giden günlerin acısını çıkaran Seher ile Yaman bir kenara, Neslihan da Fırat'tan duydukları ile adeta yıkılmıştır. 6 Mayıs Emanet 174. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde.

EMANET 174. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.