Emanet 172. bölüm fragmanı izle | 4 Mayıs Emanet 172. bölüm fragmanında büyük sürpriz!

Emanet 172. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Emanet dizisi bu akşam 171. son bölümü ile ekrana geldi. Yaman'ın büyük bir sürprize imza atacağı bu akşamki bölümde Emanet dizisinin senaryosunda da kırılma yaşanacak. Yarınki fragmanı araştırmaya şimdiden başlayan izleyici de Emanet 172. bölüm fragmanı izlemek için de harekete geçti.

Emanet 172. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Başrollerinde Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan'ın rol aldığı ve hafta içi her akşam Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet dizisinde Yaman ile Seher'in arasının düzelmesi ve son dönemdeki mutlu gelişmeler izleyici de mutlu ediyor. Ancak dizinin reytinglerinde yaşanan düşüş de gözlerden kaçmıyor.

4 Mayıs Emanet 172. bölüm fragmanı izlemek isteyenler ise dizinin sosyal medya ve youtube hesaplarına akın etti. Saat 21:20'de Emanet dizisinin yarınki fragmanı yayınlanacak.

EMANET 172. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Emanet 172. bölüm fragmanı izle | 4 Mayıs Emanet 172. bölüm fragmanında büyük sürpriz! ile ilgili etiketler Kanal 7 4 mayıs emanet 172. bölüm fragmanı izle emanet 172. bölüm fragmanı izlei

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.