Emanet 168. bölüm fragmanı izle

Emanet 168. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Kanal 7'nin hafta içi her gün yayınlanan dizisi Emanet bu akşam 167. son bölümü ile ekrana geldi. Bir ara çok iyi giden reytingler sonrası yaşanan düşüş izleyiciler de acaba hikaye ile ilgili bir sıkıntı mı var endişesine yol açtı. Peki 28 Nisan Emanet 168. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Emanet dizisinin 168. bölüm fragmanı izlemek için izleyiciler bu akşamdan itibaren harekete geçti. Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu'nun Yaman ve Seher karakterlerine hayat verdiği Emanet dizisinde Yaman sonunda İkbal'i arar. İkbal'i bulmak için hamleler yapan Yaman, işin sandığı kadar kolay olmadığını anlayacak.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor.

EMANET 168. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Emanet 168. bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler Kanal 7 emanet 168. bölüm fragmanı izle emanet 28 nisan yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.