Emanet 162. bölüm fragmanı

Emanet 162. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Kanal 7'nin hafta içi her gün yayınlanan dizisi Emanet bu akşam 161. son bölümü ile ekrana geldi. Bu akşam yepyeni bir sınavla karşımıza çıkacak olan Yaman ile Seher'in ilişkilerindeki değişiklik izleyicinin merak konusu oldu. İzleyiciler 20 Nisan Emanet 162. bölüm fragmanı izlemek için harekete geçti. Peki dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Emanet 162. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu merak ediliyor. Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu'nun başrol oynadığı ve Kanal 7'de günlük olarak yayınlanan dizi, birçok büyük bütçeli diziyi geride bırakmasını bildi. İzleyicinin de her akşam ilgiyle takip ettiği dizide bu akşam Yaman'ın Seher'den özür dilediğini göreceğiz. Peki 20 Nisan Emanet 162. bölüm fragmanı izlemek isteyenler ne yapmalı?

20 Nisan Salı günü yayınlanacak Emanet 162. bölüm fragmanı izlemek isteyenler bu akşamdan harekete geçti. Yaman'ın Seher'den özür dilemesi sonrası izleyici, Seher'in vereceği karşılığı merak ediyor. Acaba ikili arasında buzlar eriyecek mi?

Emanet 20 Nisan Salı 162. bölüm fragmanı izle

EMANET 162. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Emanet 162. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler 27 Şubat emanet 162. bölüm fragmanı 20 nisan emanet 162. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.