Emanet 150. bölüm fragmanı!

Emanet 150. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 1 Nisan 2021 akşamı Kanal 7'de 149. son bölümü ile ekrana gelen günlük dizi Emanet yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Geçtiğmiz yılın Eylül ayında başlayan Emanet dizisinin bu kadar izleneceğini takipçileri bile tahmin etmemişti. Peki Emanet 150. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu'nun başrol oynadığı ve Kanal 7'de hafta içi her akşam yayınlanan Emanet dizisinin 149. son bölümü 1 Nisan akşamı ekrana geldi. Genç oyuncular Seher ile Yaman'ın zaman içindeki uyumu, enerjileri de dizinin reytinglerde başarı yakalamasını sağladı.

EMANET 150. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Yaman'ın gerçeklerin peşine düşmesi, Seher'in uzun süredir beklenen masumiyetini doğrulamış oldu. Kurulan tuzağın boşa çıkması izleyiciler için de beklenen bir durumdu. Peki yeni bölümde neler olacak? Gerçekleri öğrenmek için dedektifle görüşmeye gelen Yaman'ın bu durumuna en çok Zuhal ile İkbal üzüldü.

Emanet dizisi 149. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Emanet son bölümde  neler oldu, yeni bölümde neler olacak? - Haberler

 

Emanet 150. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler Kanal 7 emanet 150. bölüm fragmanı emanet 2 nisan fragman

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.