Emanet 133. bölüm fragmanı yayında! 10 Mart Emanet'te Yaman Seher ile ilgili bildiklerini açıklıyor!

Emanet 133. bölümü 10 Mart Çarşamba akşamı Kanal 7'de ekrana gelecek. Dizinn bu akşam yayınlanan 132. son bölümünün ardından artık Emanet dizisinde heyecan dorukta. Yaman ile Seher'in arasında çatırdayan aşk, hayranlarının da takibinde. Hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet 133. bölüm fragmanı izlenmek için yayında.

Emanet dizisi yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana Kanal 7 izleyicisinin gündeminde. Reytinglerde de özellikle bu akşam yayınlanan 132. bölüm sonrası bir artış gözlemleniyor.

Emanet dizisinin 10 Mart 2021 Çarşamba akşamı yayınlanacağı 133. bölüm fragmanına geçmeden önce bu akşam yayınlanan 132. yeni son bölüme ait detayları paylaşalım. Seher hakkında ortaya çıkan bilgiler Yaman'ı öfkelendirse de buna inanmak istemeyen yaman aşkı ile öfkesi arasında kalmış durumda.

Emanet 10 Mart Çarşamba 133. bölüm fragmanı izle

Halil İbrahim Ceylan'ın canlandırdığı Yaman, Seher'e olan aşkı ve öfkesi konusunda kararsızlık yaşarken bu durum Emanet dizisinin sonraki bölümlerinde netleşecek. Öte yandan Neslihan'ın kime aşk besleyeceği konusu da merak konusu. Bora mı, fırat mı?

EMANET 133. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Emanet 133. bölüm fragmanı yayında! 10 Mart Emanet'te Yaman Seher ile ilgili bildiklerini açıklıyor! ile ilgili etiketler Kanal 7 emanet 133. bölüm fragmanı izle emanet 10 mart fragman emanet yarınki fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.