Elon Musk yine kafasına göre: Sevilen Circles özelliği X'ten kaldırılıyor

Twitter'ı satın aldıktan sonra ismini X olarak değiştiren ve kendi keyfine göre birçok özelliği kaldıran veya yenilerini getiren Elon Musk, bu kez de Circles (Twitter Çevresi olarak da biliniyor) özelliğinin fişini çekiyor. Circles özelliği kısa bir süre sonra X'ten kaldırılacak.

X kullanıcılarının (Eski adıyla Twitter) severek kullandığı özelliklerden biri olan ve gönderilerini yalnızca daha küçük bir arkadaş grubu tarafından görüntülenebilir hale getiren özellik Circles yakında platformdan kaldırılıyor.

Eski adıyla Twitter Çervesi (Twitter Circle) yeni adıyla X Circle özelliğini 31 Ekim'de platformdan kaldırılıyor. Bu bağlamda artık kullanıcılar artık Circle'ına kişi ekleyemeyecek ya da küçük bir grupla yeni gönderiler oluşturamayacak.

Instagram'ın "yakın arkadaşlar" özelliğine benze bu özellikle paylaştığınız gönderileri sadece seçtiğiniz kişielr görüyordu. Bu özellik, platformda tacize uğramaktan endişe edenler ve hesaplarının tamamen herkese açık olmasını istemeyenler içindi.

Çok ilgi gören bu özelliğin neden kaldırıldığı ise bilinmiyor.

Elon Musk yine kafasına göre: Sevilen Circles özelliği X'ten kaldırılıyor ile ilgili etiketler X (Twitter) Elon Musk
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.