Elon Musk açıkladı! X'te bunları yapmak artık ücretli

Tesla ve X'in CEO'su Elon Musk, botlarla mücadele etmek için yeni X kullanıcılarından paylaşım yapabilmeleri için ücret almayı planlıyor. Buna göre yeni kayıt olan kullanıcılar ilk üç ay içerisinde gönderi yapamayacak.

Tesla ve X'in CEO'su Elon Musk, dün X üzerinden paylaştığı bir tweet ile platformdaki yeni büyük değişikliğin haberini verdi. Artık platforma yeni üye olacak kişilerin uygulamayı kullanabilmeleri ve hatta tweet atabilmeleri için bile para ödemeleri gerektiğini söyledi.

Elon Musk, yeni X kullanıcılarından sosyal ağda paylaşım yapabilmelerini sağlamak ve bot sorununu engellemek için küçük bir ücret talep etmeyi planlıyor.

Elon Musk açıkladı! X'te bunları yapmak artık ücretli

Musk, X'in web sitesindeki değişiklikler hakkında paylaşım yapan bir X hesabına verdiği yanıtta, yeni hesaplardan küçük bir ücret talep etmenin "botların saldırısını" durdurmanın "tek yolu" olduğunu söyledi.

CAPTCHA gibi araçlara atıfta bulunan Musk, "Mevcut yapay zeka (ve trol çiftlikleri) 'bot musun' sorusunu kolaylıkla geçebilir" dedi.

Elon Musk açıkladı! X'te bunları yapmak artık ücretli ile ilgili etiketler Elon Musk Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.