Ehliyetini Kaptıranlara Müjde! Ehliyet Affı Çıkacak mı, Ne Zaman Çıkacak?

Ehliyet affını bekleyenler için gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ehliyetine el konulan binlerce kişi #ehliyetaffı etiketiyle sosyal medyadan çağrıda bulundu. Ehliyetine kavuşmak isteyenler için son gelen haber ehliyet affını yakında çıkacağının işareti olarak görüldü.

Sürücülerin merakla beklediği ehliyet affı yakında çıkabilir. Türkiye'de çeşitli nedenlerden dolayı ehliyetlerine el konulan binlerce kişi sosyal medyadan çağrıda bulundu. Trafik kazası, alkollü araç kullanma, trafik kurallarına uymama ve ceza puanı nedeniyle ehliyetine el konulan vatandaşlar merakla ehliyet affını bekliyor.

Ehliyet affı çıkacak mı sorusu da yanıtını buldu. Twitter'da organize olan binlerce kişi #ehliyetaffı etiketiyle paylaşımlarda bulundu. "2022 yılı ehliyet affı ne zaman çıkacak" sorusu da merak edildi.

EHLİYET AFFI ÇIKACAK MI 2022?

Binlerce sürücünün merakla beklediği ehliyet affının Meclis gündeminde de kendine yer buldu. MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, TBMM'de yaptığı konuşmada "1 milyona yakın insanımızın talebi, bir defaya mahsus, ölümlü kazaya sebebiyet vermemiş olanlara ehliyet affı çıkarılması ve geçimlerini şoförlük yoluyla kazananların da evlerine helal rızık götürebilmeleridir." dedi.

Ehliyetini Kaptıranlara Müjde! Ehliyet Affı Çıkacak mı, Ne Zaman Çıkacak?

Ancak ehliyet affıyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

 

Ehliyetini Kaptıranlara Müjde! Ehliyet Affı Çıkacak mı, Ne Zaman Çıkacak? ile ilgili etiketler ehliyet ehliyet affı ehliyet affı 2022 çıkacak mı
GÜNÜN VİDEOSU

Sırrı Süreyya Önder: Sen kime parmak sallıyorsun...

DEM Partili Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder ile milletvekilleri arasında TBMM'de gerginlik yaşandı. "Kafanıza göre benim hakkımı alamazsınız" diyen vekile sinirlenen Önder "Sen kime parmak sallıyorsun. Elini sallama bana" diyerek bağırdı.