Ece Ronay kim, neden gözaltına alındı, ne yaptı?

Eski eşinin iş yerinin kurşunlanmasını azmettirdiği iddia edilen sosyal medya fenomeni Ece Ronay, gündemdeki yerini koruyor. Bu iddiaların ardından Ece Ronay'ın kim olduğu ve ne yaptığı merak ediliyor. Peki, Ece Ronay kim? Ece Ronay kaç yaşında? Ece Ronay nereli? Ece Ronay neden gözaltına alındı? Ece Ronay ne yaptı? İşte, İnfluencer Ece Ronay hakkında merak edilen ve araştırılan ayrıntıların tamamı...

Eski eşiyle ilgili iş yerinin saldırısını düzenlediği iddia edilen sosyal medya fenomeni Ece Ronay, hala geniş bir ilgi odağında bulunuyor. Bu iddiaların ortaya atılmasının ardından, Ece Ronay'ın kimliği ve faaliyetleri merak konusu haline geldi. Ece Ronay kim?  Ece Ronay kimdir? Ece Ronay kaç yaşında? Ece Ronay nereli? Ece Ronay neden gözaltına alındı? Ece Ronay ne yaptı? İşte detaylar...

Ece Ronay kim, neden gözaltına alındı, ne yaptı?

 

ECE RONAY KİM?

Sosyal medya içerik üreticisi Ece Ronay, 17 Kasım 1991 tarihinde Diyarbakır'da dünyaya geldi. Beslenme ve Diyetik Bölümü mezunu olan 29 yaşındaki Ronay, müzik kariyerine "Karpuz" şarkısı ile adım attı ve daha sonra "Git Çatla" isimli şarkısıyla geniş bir kitleye ulaştı. Karpuz şarkısı, Youtube üzerinde şu ana kadar 76 milyon kez izlenmiş ve dinlenmiştir.

ECE RONAY'IN INSTAGRAM HESABI NE?

Ece Ronay'ın müzik kariyerinin yanı sıra, sosyal medyada da etkili bir şekilde varlığını sürdürdüğü, Instagram hesabına "@eceronayofficial" adresidir.

ECE RONAY NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, iş yerine düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin yürüttükleri soruşturma sonucunda saldırganların kimlik ve adres bilgilerini tespit etti. 15 Aralık'ta gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, eski eşinin iş yerinin kurşunlanması olayını azmettirdiği iddia edilen Ece Ronay ve 5 kişi gözaltına alındı.

ECE RONAY NE YAPTI?

Polis ekipleri, şüphelilerin adreslerinde gerçekleştirdikleri aramalarda otomatik silah, tabanca, 58 mermi ve hassas terazi ele geçirdi. Ece Ronay, emniyette ifadesi alındıktan sonra iddiaları reddetti.

Ece Ronay kim, neden gözaltına alındı, ne yaptı? ile ilgili etiketler Ece Ronay
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.