Ece Gürsel 'sperm çalma' iddiaları hakkında konuştu!

Etiler’de görüntülenen manken Ece Gürsel, gazetecilerin sorularını cevapladı. İşlerinin pandemiden çok etkilendiğini açıklayan ünlü manken, ablası Burçe Gürsel hakkında çıkan ‘Sperm çalma’ iddialarına ilk kez yanıt verdi.

Model Ece Gürsel de pandemiden etkilendi. Etiler'de görüntülenen ünlü model merak edilen sperm çalma konusunda konuştu.

Pandemi sürecinde iyi olmaya çalıştığını belirten Ece Gürsel, “İşlerimiz ciddi anlamda etkilendi. Tiyatro devam ediyor, açık alanlarda oynuyoruz. Sahne için de açık yerlerde sahne almaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Yıldırım Mayruk defilesini yaptık. Defileler yapılmaya çalışılıyor. Ama sıkıntılı tabii” dedi.

Ece Gürsel, ablası Burçe Gürsel hakkında çıkan 'sperm çalma' iddiası için ise şunları söyledi:

“Benim üzerime vazife değil ablamın hayatıyla alakalı konuşmak. Gerekli açıklamayı zaten çocuklarının babası Rifat Sarıcaoğlu yaptı. Bu haberleri yapanları dava etmişler. Biz de çok gülerek ve eğlenerek okuyoruz haberleri. Bu haberlerin nereden çıktığını, kaynağını biliyoruz ama yapacak bir şey yok. Ablam çocuklarıyla mutlu. Önemli olan da bu bizim için.”

Ece Gürsel 'sperm çalma' iddiaları hakkında konuştu!

 

 

 

 

Ece Gürsel 'sperm çalma' iddiaları hakkında konuştu! ile ilgili etiketler Ece Gürsel Burçe Gürsel Hamilelik tüp bebek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.