Ece Erken ile Nazım Torbaoğlu İzmir'de görüntülendi! Ece Erken'le aşk yaşayan Nazım Torbaoğlu kimdir?

Ünlü sunucu Ece Erken, bir süre önce İzmirli iş adamı Nazım Torbaoğlu ile gündeme gelmişti fakat Erken kısa sonra Torbaoğlu'nun evli olduğunu öğrendi. Nazım Torbaoğlu'nun evli olduğunu öğrendikten sonra ayrılan Ece erken'in istikrarı kısa sürdü. İş adamı Nazım Torbaoğlu ile bir kafede görüntülendi. Erken çıkan haberlerden sonra açıklama yaparak, Nazım Torbaoğlu'nun eşinden boşandığını belirtti. Peki Ece Erken ile aşk yaşayan Nazım Torbaoğlu kimdir? Evli olduğu bilinen Nazım Torbaoğlu Ece Erken için mi boşandı? Ece Erken ile Nazım Torbaoğlu ne zamandır birlikte? Merak edilen her şey haber özette...

Nazım Torbaoğlu’nun Ece Erken'le aşk yaşadığı iddia edildi. Çıkan haberler ardından Nazım Torbaoğlu’nun özel yaşamı gündeme geldi. Ünlü sunucu Ece Erken'in iş adamı Nazım Torbaoğlu ile aşk yaşadığı iddia edildi. Çıkan haberler karşısında sessizliğini bozan Erken: 'Nazım Torbaoğlu ile tanışma aşamasındayken görüşmeme kararı aldım. Aşk yaşamıyoruz' açıklamasını yaptı. Peki Nazım Torbaoğlu kimdir, kaç yaşında? Ece Erken ile aşk yaşayan Nazım Torbaoğlu kimdir? Evli olduğu bilinen Nazım Torbaoğlu Ece Erken için mi boşandı? Ece Erken ile Nazım Torbaoğlu ne zamandır birlikte? Merak edilen her şey haber özette...

eebe_erken_1

ECE ERKEN İLE NAZIM TORBAOĞLU İZMİR'DE GÖRÜNTÜLENDİ

Ece Erken, evli olduğunu öğrendikten sonra ayrıldığı işadamı Nazım Torbaoğlu ile İzmir'de görüntülendi. Çift, Alsancak'taki bir kafeye el ele geldi.

ECE ERKEN'DEN SİTEM DOLU SÖZLER

Ece Erken, Nazım Torbaoğlu'nun boşandığını açıklayarak şunları söyledi: "Yorum yazan namus abidelerine ithafen; İzmir’e ailemle geldim. Nazım Bey geçen ay boşandı. Ve iki yul önce açılan dava geçen ay sonuçlandı. Nazım Bey bekar bir erkek. Benim evli erkekle olmayacağımı bilen bilir. Sadece konuşuyoruz. Erkek arkadaşım olup olmayacağına izninizle o bekar ben bekarım karar verme hakkına sahibim."

ESKİ EŞ SERKAN UÇAR PAYLAŞIMI BEĞENDİ

Bu haber bir Instagram hesabından paylaşıldı. Erken'in eski eşi Serkan Uçar da bu paylaşımı beğendi. Daha sonra Uçar'in yengesi paylaşımın altına şu yorumu yaptı: "Yeni kurban domatesci nazım neyse sen yırttın."

Serkan Uçar da bu yoruma kayıtsız kalmadı. Uçar da fotoğrafın altına, "Yenge işin gücün yok milletin aşk hayatına yorum yapıyorsun" yazdı.

ece3

İLK OLARAK NEW YORK'TA GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

Ece Erken'in iş adamı Nazım Torbaoğlu ile aşk yaşadığı iddia edildi. Birlikte New York havalimanında görüntülenen ikiliden açıklama geldi. Duymayan Kalmasın programına konuşan Erken: 'Nazım Torbaoğlu ile tanışma aşamasındayken görüşmeme kararı aldım. Aşk yaşamıyoruz' dedi.

ESKİ EŞTEN ŞİDDET SEBEBİ İLE BOŞANMIŞTI

Serkan Uçar'a boşanma davası açan Erken'in koruma talebiyle mahkemeye verdiği dilekçede çarpıcı iddialar yer aldı. Ünlü sunucu, eşinin kendisini ölümle tehdit ettiğini öne sürdü.

20 Haziran 2014'te evlenen ve iki ay önce ilk bebekleri Eymen'i kucaklarına alan Ece Erken ile Serkan Uçar'ın evliliği üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Uçar'a boşanma davası açan Ece Erken, geçtiğimiz günlerde İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak koruma talep etti. Erken'in mahkemeye sunduğu dilekçede Uçar'la evliliğine dair çarpıcı iddialar yer aldı.

SERKAN

"ÇOCUĞUMU KAYBEDEBİLİRDİM"

İddiaya göre; Ece Erken'e ait Ortaköy'deki evde oturan çiftin evliliği, Serkan Uçar'ın kusurlu hareketleri nedeniyle çatırdadı. Uçar, eşini sık sık aşağıladı, tehdit etti ve şiddet uyguladı. Eşinin ailesini de aşağılayan Uçar, her defasında özür diledi, ancak bu tür davranışlarda bulunmaya devam etti. Hamileliği süresince eşinin gösterdiği şiddet eğilimi nedeniyle defalarca hastaneye gitmek zorunda kaldığını söyleyen Erken, kocasının bu davranışları nedeniyle çocuğunu kaybetme tehlikesiyle karşılaştığını öne sürdü.

155'İ ARAYIP YARDIM İSTEMİŞ

Dilekçede, Ece Erken'in kocasıyla kavga ettiği bazı zamanlar 155 Polis İmdat'ı aradığı, hayatından endişe ettiği gerekçesiyle yardım istediği ifade edildi. Tüm bu olumsuzluklardan sonra çocuğunu dünyaya getiren Erken'in kocasının düzeleceğine, şiddet eğiliminden vazgeçeceğine inandığı için beklediği anlatıldı.

"ÖNCE SENİ ÖLDÜRECEĞİM SONRA KENDİMİ"

Ece Erken'in şiddet eğilimi nedeniyle kocasından ısrarla doktora gitmesini istediği kaydedilen dilekçede şu ifadeler yer aldı: "Doktora giden Serkan Uçar başladığı tedaviye, evlilikte olduğu gibi gönüllü davranmadı. Son dönemde hem eşini hem de eşinin ailesini ölümle tehdit etmeye başladı. Geçtiğimiz ay kocası tarafından Ece Erken'in cep telefonuna 'Seni öldüreceğim. Seni keseceğim. Bunları mahkemeye ver. Beni ne yapacaksın kapıdayım, al beni içeri. Ulan sen beni bırakırsan seni öldürürüm. Senin sonun olurum. İlk seni sonra kendimi öldüreceğim. Bunu bil' şeklinde mesajlar geldi."

ÖFKE KONTROLÜ TEDAVİSİ GÖRECEK

6284 sayılı yasa gereğince oğluyla birlikte koruma isteyen Ece Erken, kocasının kendisine yaklaşmamasını ve gerekli tüm tedbirlerin alınmasını istedi. Mahkeme, Serkan Uçar'ın 3 ay süreyle eşine yaklaşmamasına, eşine karşı şiddet, hakaret ve aşağılama içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına karar verdi. Uçar'ın Ortaköy'deki müşterek konuttan da uzaklaştırılmasına karar veren mahkeme, bu evin Ece Erken'e ve oğluna tahsis edilmesine hükmetti. Mahkeme, ayrıca Uçar'ın silahlarını polise teslim etmesine, öfke kontrolü için bir sağlık kuruluşuna muayene olmasına, gerekirse tedavi için başvurmasının sağlanmasına karar verdi.

nazAn

NAZIM TORBAOĞLU KİMDİR?

Nazım Torbaoğlu’nun Ece Erken'le aşk yaşadığı iddia edildi. Çıkan haberler ardından Nazım Torbaoğlu’nun özel yaşamı gündeme geldi. Peki Nazım Torbaoğlu kimdir?

Ünlü sunucu Ecer Erkin'in Ece Erken'in işadamı Nazım Torbaoğlu ile aşk yaşadığı iddia edildi. Çıkan haberler karşısında sessizliğini bozan Erken: 'Nazım Torbaoğlu ile tanışma aşamasındayken görüşmeme kararı aldım. Aşk yaşamıyoruz' açıklamasını yaptı. Peki Nazım Torbaoğlu kimdir, kaç yaşında?

Ece Erken'le aşk yaşadığı iddia edilen Nazım Torbaoğlu işadamı ve Karşıyaka Spor Kulübü yöneticisidir. Aslen İzmirli olan Nazım Torbaoğlu, yönetime önce voleybol şubesi basın sözcülüğü ile girmiş ve daha sonra voleybol şube başkanlığı yapmıştı.

ECE_2

ECE ERKEN KİMDİR?

Ece Erken, 11 Mayıs 1978 tarihinde Çorlu’da doğmuştur.Aslen Samsun’ludur. Babası subay olduğundan tayinlerden dolayı Ağrı, Ankara, Kıbrıs gibi çeşitli yerlerde yaşadı. Liseyi İstanbul Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesinde bitirdi. Babasıyla annesi ayrıldı; Ece Erken, annesiyle Beşiktaş’da Polat Residence’da yaşıyor. Bir abisi var.

Sunuculuk kariyerine 12 yaşında, Kıbrıs’ta Bayrak Radyo Televizyonunda başladı. Sonra sırasıyla; Ankara’da Radyo Vizyon’da ve Radyo Genç’te çalıştı. Ardından İstanbul’a geldi ve Kral TV’de işe başladı. Kral TV’den sonra ise, Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve son olarak Radyo Viva’da çalıştı.

Televizyonculuk kariyerine ilk Star Tv’de başladı. Daha sonra, Kanal 6, Number One TV, Genç TV’de çalıştı. 4 yıl Show TV’de program yaptı. Kanal 1′de sunuculuk yaptı. ATV'de “Mavi Şeker” adlı programın sunuculuğunu yaptı. ATV'de Enbe Orkestrası ile birlikte “Enbeyaz Geceler” adlı programın sunuculuğunu yaptı. FOX TV'de "Aç Aç Kazan" adlı programı sundu. 2011 yılında ise Kanaltürk 'te Davut Güloğlu ile “Hayata Gülerken” adlı eğlence programını sundu. Beyaz TV'de yayınlanan “Tatlım Benim” adlı programı sundu.

2000 yılında TGRT kanalında oynayan “Nilgün” dizisinde başrolde oynadı. “Lise Defteri “adlı dizide Nil rolünde oynadı.

Ece Erken, 2012 yılında Ortadoğu'nun en önemli kahve markalarından "Mahmood Coffee"nin yeni reklam yüzü oldu.

Ece Erken, 1 Eylül 2008' tarihinde Tuncer Öztarhan'la evlendi. 2009'da boşandılar. 24 Haziran 2014 tarihinde Serkan Uçar ile İzmir'de evlendi. 7 Nisan 2015'te Eymen isminde bir oğlu oldu. 22 Ekim 2015 tarihinde boşandı.

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.