Ece Erken, evli olduğunu öğrenince terkettiği sevgilisiyle , İzmir'de el ele yakalandı.

Ece Erken, evli olduğunu öğrendikten sonra ayrıldığı işadamı Nazım Torbaoğlu ile İzmir'de görüntülendi. Çift, Alsancak'taki bir kafeye el ele geldi.

Ece Erken, Nazım Torbaoğlu'nun boşandığını açıklayarak şunları söyledi:

"Yorum yazan namus abidelerine ithafen; İzmir’e ailemle geldim. Nazım Bey geçen ay boşandı. Ve iki yıl önce açılan dava geçen ay sonuçlandı. Nazım Bey bekar bir erkek. Benim evli erkekle olmayacağımı bilen bilir. Sadece konuşuyoruz. Erkek arkadaşım olup olmayacağına izninizle o bekar ben bekarım karar verme hakkına sahibim."

Görüntülerin gündem olmasının ardından Nazım Torbaoğlu, Uçankuş’a yaptığı açıklamada, “Arkadaş ortamında tanıştık, birkaç kez görüştük. Uyuşamadığımızı anladık ve bu arkadaşlığı sona erdirdik. Zaten bir ilişki değildi” ifadelerini kullandı. Ece Erken de “Birbirimizi tanışma aşamasında ayrıldık” dedi.

“NAZIM EVLİDİR, BENİMLE DE İLİŞKİSİ VAR”

öte yandan iş adamı Torbaoğlu’nun evli ve eski manken Songül Yıldırım ile sevgili olduğu iddia edildi. Eski manken Songül Yıldırım, “Nazım evlidir, ayrıca benimle de ilişkisi var. Ece de biliyor” demişti.

ece5

Ece Erken, evli olduğunu öğrenince terkettiği sevgilisiyle , İzmir'de el ele yakalandı. ile ilgili etiketler nazımtorbalıoglu eceerken
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.