Duy Beni 18. Bölüm izle! 3 Kasım Duy Beni Full Son Bölüm izle

Duy Beni 18. bölüm ile Star TV ekranlarında. Perşembe akşamlarında yayınlanan ve başrollerinde Rabia Soytürk ile Caner Topçu’nun oynadığı Duy Beni dizisi son bölüm ile puhutv platformunda. İşte, Duy Beni 18. bölüm full izleme ekranı…

Duy Beni 18. bölüm ile 3 Kasım akşamında Star TV ekranlarında. Perşembe akşamlarında yayınlanan ve başrollerinde Rabia Soytürk ile Caner Topçu’nun oynadığı Duy Beni dizisi son bölüm ile puhutv platformunda olacak. İşte, Duy Beni 18. bölüm full izleme ekranı…

DUY BENİ 18. BÖLÜM İZLE

Duy Beni dizisi 18. son bölümünde; Gaye'nin beklenmedik geri dönüşü Kanat'ı alt üst etmiştir. Bir yandan kendi karmaşasıyla boğuşurken diğer yandan Ekim'i üzmekten ölesiye korkmaktadır. Ekim ise her şeyden habersiz, Kanat'a güvenmeye, ilişkilerinde yeni bir adım atmaya karar verir.

Duy Beni 18. Bölüm izle! 3 Kasım Duy Beni Full Son Bölüm izle

Gaye, Kanat'a yakın olmak için okula girer. Kanat iyice sıkışmış hisseder. Ekim, dost görünen bu sessiz düşmanla yakınlaşır.

Emine intikam ateşiyle okula döner. Hedefinde Ozan ve Melisa vardır. Melisa ise daha büyük bir düşmanla baş etmeye çalışmaktadır. Hastalığı ciddileşir ve onu tehlikeli oyunlara sürükler.

Duy Beni 18. Bölüm izle! 3 Kasım Duy Beni Full Son Bölüm izle - Resim : 2

Rıza Ekim’in başını belaya sokmak için okul bekçisi Mevlüt’le anlaşır. Mevlüt Ekim’e arkadaş gibi yaklaşır. Kanat, Gaye’den kurtulmak için geçmişin gizemini çözmesi gerektiğini anlar. Bunun için Gaye’yle bir otel odasında buluşması gerekmektedir.

DUY BENİ 18. BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Duy Beni 18. Bölüm izle! 3 Kasım Duy Beni Full Son Bölüm izle ile ilgili etiketler Duy Beni

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.