Durdurun bu rezaleti! Uyanış Filmi Fragmanı büyük tepki topladı!

Durdurun bu rezaleti! Uyanış Filmi Fragmanı büyük tepki topladı! Büyük tepki toplayan "Reis" filminin yapımcısı Ali Avcı'nın yeni projesi "Uyanış" fiminde büyük rezalet! Erdoğan'ın ailesini öldürüp, başına silah dayadılar! Fragmanı izleyenler ise gördükleri sahneler karşısında gözlerine inanamadı! Filmin yayınlanan ilk fragmanında, FETÖ'cü cuntanın darbe gecesi başaramadığı tüm hain eylemler bir bir sahnelendi. Ali Avcı'nın "Uyanış" kullanmakta sakınca görmediği akıl almaz sahneler arasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ailesinin darbe gecesi Kısıklı'daki evlerinde öldürülmesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başına bir asker tarafından silah dayanması da yer aldı.

Durdurun bu rezaleti! Uyanış Filmi Fragmanı büyük tepki topladı! ile ilgili etiketler 15 Temmuz Darbe aliavci evrenselmedya uyanış reis ali avcı Yönetmen

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.