Dubai merkezli operasyonun sinyalini FETÖ'cü Emre Uslu mu verdi?

Türkiye Sedat Peker'in çektiği videoları ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'un Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunu konuşurken, yeni bir video ortaya çıktı. FETÖ firarisi Emre Uslu'nun 6 ay önce çektiği bir videoda söylediği sözler, bu iki olayın bağlantılı olduğu yorumlarına neden oldu.

ABD Başkanı Joe Biden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı muhalefeti destekleyeceğini açıklamıştı.

Bu açıklamanın ardından Joe Biden’ı ‘İngilizce’ tebrik eden dünyadaki ilk muhalefet partisi lideri olan Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün yaptığı açıklamada, “ABD ile ilişkileri düzelteceğiz” diyerek Washington’a ‘hazırız’ mesajı verdi.

Tüm bunların yankısı sürerken, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai emirliğinden harekete geçen Sedat Peker, Türkiye'yi hedef alan videolarını yayınlamayı sürdürdü.

CHP lideri, videoların konuşulduğu sırada Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olabileceğine dair konuşmalarıyla yeniden gündeme geldi.

FETÖ İŞİN İÇİNDE

FETÖ firarisi Emre Uslu'nun 6 ay önce çektiği bir video ise bu iki olayın bağlantılı olduğu iddiasını gündeme getirdi.

Diriliş Postası'nda yer alan habere göre: FETÖ firarisi Emre Uslu, bu kumpası 8 Aralık’ta bir videoda ağzından kaçırdı. ABD’nin bir Körfez ülkesinin desteğiyle Kılıçdaroğlu'nu iktidar yapmak istediğini söyleyen Uslu, “6 ay içerisinde Kılıçdaroğlu'nu iktidara getirmek için deneme olabilir” dedi. 2 Mayıs’ta Peker Dubai’den sahne aldı.

Konuyla ilgili bir paylaşım da AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın'dan geldi. Aydın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Batı başkentlerle yapılan hazırlığı açıklasın CHP! FETÖ firarisi Emre Uslu kurdukları kumpası ağzından kaçırmış! Sedat Peker gibi argümanları devreye sokup , Kılıçdaroğlu ile seçim hazırlığı!" ifadesini kullandı.

Dubai merkezli operasyonun sinyalini FETÖ'cü Emre Uslu mu verdi? ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu Sedat Peker FETÖ Emre Uslu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.