Doğduğun Ev Kaderindir 30. bölüm!

TV 8 ekranlarının Çarşamba akşamları yayınlanan dizisi Doğduğun Ev Kaderindir 20. bölümüyle 3 Şubat akşamı yayınlandı. İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir'in rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir 20. bölüm izle linki ve TV 8 canlı yayınında izlenecek Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm detayları haberimizde.

Doğduğun Ev Kaderindir 30. bölüm izle bağlantısı için bu akşam da yoğun bir arayışı giren izleyenler, dizinin yeni bölümünü 3 Şubat Çarşamba akşamı TV 8 canlı yayında izleyebilecek. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümü büyük ilgi çekerken, bu akşam da Doğduğun Ev Kaderindir 30. bölüm canlı izle linki detaylarda..

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 30. BÖLÜM İZLE LİNKİ

Mehdi, önce ailesinin sonra mahallesindekilerin sorumluluğunu üstlenmiş, herkesin güvenle sırtını yasladığı, cesur, fedakâr ama bir o kadar da yalnız bir adamdır. Herkesin sevgisini böylesine kazanmışken, bir annesininkine layık olamaz. Mehdi'nin içinde öyle bir boşluk oluşur ki, orayı da babasının intikamıyla doldurmaya çalışır. Annesi; oğlunu içine düştüğü karanlıktan kurtarmak için, bir an önce mahalleden biriyle evlendirmeye karar verir.

 Doğduğun Ev Kaderindir fragmanı!TV8 Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 30. bölüm fragmanı! Doğduğun Ev Kaderindir son bölüm izle!

Zeynep'in doğum gününde, erkek arkadaşı Faruk'tan aldığı evlenme teklifi; aslında onu adım adım Mehdi'ye yaklaştırmaktadır. Artık öz annesinin fedakarlıklarının karşılığını ödeme vakti gelmiştir. Zeynep bir kez daha hayatın planlardan değil, başa gelenlerden ibaret olduğunu anlayacak, kaderi onu yeniden doğduğu eve sürükleyecektir. Mehdi ve Zeynep yaralarını beraber iyileştirmeye çalışırlarken, birbirlerinin evi olma yolunda da mücadele edeceklerdir.

 

Doğduğun Ev Kaderindir 30. bölüm! ile ilgili etiketler Doğduğun Ev Kaderindir doğduğun ev kaderindir 30. bölüm izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.