DJ Doguş Çabakçor'u çılgına çeviren olay! Bilgisayar ve ekipmanları kullanılamaz hale geldi

35 yaşındaki DJ Doguş Çabakçor, başından geçen talihsiz bir olayı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Sahne aldığı bir mekanda, yan locasında oturan gençlerin patlattığı şampanya, bilgisayar ve ekipmanlarına denk gelip zarar gören Doguş Çabakçor ''Şuursuzluğa ve vurdumduymazlığa delirdim'' diyerek yaşanan olaya isyan etti.

Genç DJ Doguş Çabakçor'un sahne aldığı mekanda başına talihsiz bir olay geldi. Geçtiğimiz pazartesi günü bir mekanda performans sergileyen Çabakçor'un bilgisayar ve ekipmanları, yan locasında oturan gençlerin patlattığı şampanya nedeniyle zarar gördü.

TALİHSİZ OLAY

Yaşanan olay sırasında duruma sözlü tepki gösteren DJ'in gergin anları sosyal medyada 'Doğuş bey sinirli' şeklinde paylaşıldı. Çobakçor, paylaşılan görüntülerine açıklık getirerek olayın arka planını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla anlattı.

''Tiktok’ta paylaşıp prim kasmışlar! Gerçi çok iyi oldu çünkü kendilerini net bir şekilde ele verdiler'' diyen DJ, ''Haklı olarak sinirlenip bağırmaya başlıyorum çünkü benim ekipmanlarımın kullanılamaz hale gelmesini geçtim hiç kimse bir başkasını rahatsız edemez'' ifadelerini kullandı.

DJ Doguş Çabakçor'u çılgına çeviren olay! Bilgisayar ve ekipmanları kullanılamaz hale geldi


Bilgisayar ve ekipmanlarının kullanılamaz hale geldiğini ifade eden DJ Doguş Çabakçor, olayın arka planını takipçileriyle paylaşarak kendisine bunu yaşatan kişilerin iletişim bilgilerinin elinde olduğunu ve ulaşmaya çalıştığının da altını çizdi.

DJ Doguş Çabakçor'u çılgına çeviren olay! Bilgisayar ve ekipmanları kullanılamaz hale geldi - Resim : 2

''BU POST'U ATMAK ŞART OLDU!''


DJ Doguş Çabakçor, konu ile ilgili Instagram hesabından paylaşımında şu ifadeleri kullandı:


''Üç gün önce her Pazartesi günü sahneye çıktığım mekanda sol locamda yine her zaman ki gibi gençler vardı. Şampanya sipariş etmişler, iyi güzel. Normalde bu şampanyayı çalışan arkadaşlar açıp servis ederler ancak birden bire şampanyayı alıp etrafını zerre kadar umursamadan her yere sprey yapıyor fotoğraftaki kişi. Tabii o sırada benim bütün ekipmanlarım ve bilgisayarım sırılsıklam oluyor ve müzik duruyor.

Şampanyanın cihazlarıma geldiğini farkettiğim an -haklı olarak- sinirlenip bağırmaya başlıyorum çünkü benim ekipmanlarımın kullanılamaz hale gelmesini geçtim hiç kimse bir başkasını rahatsız edemez, eğleniyor olsa bile! Hatta eğlencesinden mahrum bırakamaz! O an içerde yüzlerce kişi vardı ve 7-8 dakika boyunca müzik durmak zorunda kaldı! İşin tuhafı, ne bir özür dilemek var ne de başka bir şey. Bi de bunu Tiktok’ta paylaşıp prim kasmışlar! Gerçi çok iyi oldu çünkü kendilerini net bir şekilde ele verdiler. İsimleri, telefon numaraları her türlü bilgileri elimde, üç gündür açmıyor bu arkadaş telefonunu, bana uğrattığı zararı karşılayana kadar peşindeyim. Düzgün bir şekilde bana ulaşıp bu problemi çözmek senin elinde

O an yaşadığım öfkeyi ve üzüntüyü anlatması zor; bir yandan şuursuzluğa ve vurdumduymazlığa delirdim, diğer yandan her gün müzik çaldığım için ekipmanlarımın arızalanmasına üzüldüm. Ama belki de beni en çok şaşırtan bu kadar olaya rağmen hala bana ulaşmaması bu kişinin, o yüzden bu post’u atmak şart oldu!''

DJ Doguş Çabakçor'u çılgına çeviren olay! Bilgisayar ve ekipmanları kullanılamaz hale geldi - Resim : 3

DJ Doguş Çabakçor'u çılgına çeviren olay! Bilgisayar ve ekipmanları kullanılamaz hale geldi ile ilgili etiketler Sosyal Medya TikTok Doğuş Çabakçor
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.