Aleyna Tilki'nin 'Dipsiz Kuyum' şarkısı çalıntı mı?

Aleyna Tilki'nin dinlenme rekorları kıran 'Dipsiz Kuyum' isimli şarkısının alıntı olduğu iddialarına MESAM son noktayı koydu.

Emrah Karaduman’ın, ‘Bombarduman’ albümünde yer alan ‘Dipsiz Kuyum’ isimli şarkı, alıntı iddiaları ile sıkça gündeme gelmiş ve bu olay magazin gündeminde bir hayli konuşulmuştu.

Son olarak ‘Yıllar Affetmez’ şarkısının söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan da Emrah Karaduman’a dava açacağını duyurmuştu.

3 ESERE BENZETİLDİ

Dipsiz Kuyum şarkısı Bergen’in ‘Yıllar Affetmez’, Ümit Besen’in ‘Senden Öğrendim’ ve Zeki Müren’in ‘Şarkılara Sordum’ eserine benzetilmişti.

 MESAM: YARGI YOLU AÇIK

MESAM Bilim Teknik Kurulu’nda incelenen ve benzerlik iddiası taşıyan 4 eser ile ilgili ‘Nakarat kısımlarında benzerlikler var. Yargı yolu açık’ ifadeleri yer aldı.

Sonuç olarak MESAM tarafından sunulan belge, Emrah Karaduman’ın lehine sonuçlandı.

Aleyna Tilki'nin 'Dipsiz Kuyum' şarkısı çalıntı mı? ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Emrah Karaduman dipsiz kuyum çalıntı mı?
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.