DFI Money (YFII) nedir?

Kripto para piyasasındaki çeşitlilik ve bu çerçevede yapılan araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede DFI Money (YFII) en çok araştırılan birimler arasında yer alıyor. Peki, DFI Money (YFII) nedir? Ayrıntılar haberimizde...

DFI Money (YFII), merkezi olmayan finans (DeFi) toplayıcı platformu Yearn.finance’ın (YFI) bir çatalıdır. Bu çerçevede DFI Money (YFII) hakkındaen çok araştırma yapılan birimler arasında yer alıyor. Peki, DFI Money (YFII) nedir? Detaylar haberimizde... 

DFI Money (YFII) nedir?

DFI MONEY (YFII) NEDİR? 

DFI.Money’nin yerel tokenı, likidite sağlayıcılarının ağ etkileşimlerine göre kazandığı sabit tedarik tokenı olan YFII’dır. DFI.Money (YFII), getiri toplamayı kolaylaştıran ve tokenların adil dağılımını sağlamak için token halving modelini kullanan bir DeFi protokolüdür. YFII, YFI’ın bir çatalıdır. DFI.Money (YFII) merkezi olmayan kredi, merkezi olmayan finans (DeFi) projelerinin arkasındaki itici güçtür. Bu projelere likidite sağlayanlar, verim çiftçiliği veya likidite madenciliği yoluyla faiz kazanmaktadır.

Bazı DeFi ağlarının, çiftçilerin elde ettiği ödülleri artıran kendi tokenları vardır. YFII gibi diğerleri, planlanmış bir yarıya indirgeme modeli aracılığıyla havuz likiditesinde azalmayı önlemek için diğer protokollerden çatallanmıştır. Çin pazarında YFII, YFI’dan ayrıldıktan kısa bir süre sonra DeFi topluluğunun güvenini kazanmıştır. Hard fork için verilen sebepler arasında varlıklı katılımcıların partiyi bozmasını engellemek yer almaktadır. DFI.Money (YFII), getiri toplamayı kolaylaştıran ve tokenların adil dağılımını sağlamak için token halving modelini kullanan bir DeFi protokolüdür. Protokol şu anda Çin DeFi pazarında oldukça popülerdir.

Yearn.finance (YFI) batıda geliştirilmişken, DFI.Money (YFII) ise doğu bölgesinde geliştirilmiştir. Projenin batı versiyonuna kıyasla yeni pazarındaki versiyonu çok daha büyük bir başarı göstermiştir. Haziran 2020’nin sonuna doğru piyasaya sürüldükten sonra, birkaç Çin’li likidite madenci yeni güce katılmıştır ancak birkaç gün sonra ağ kripto para borsalarını, sanal para hedge fonlarını, madencilik havuzlarını ve merkezi finans projelerini kendine çekmiştir.

Protokol, WeChat’te toplanan güçlü bir topluluğa sahiptir. Bu, sosyal medya platformundaki tartışmaların ABD’den İngilizce konuşan kişileri etkin bir şekilde engellemesinden bu yana Çin ile ABD arasındaki diplomatik açmazları göstermektedir. DFI.Money (YFII) ağı, güncelleme veya değiştirme için tüm yöntemleri engellemiştir. Bu durum, sistemin token ekonomisinin yükseltilmesini zorlaştıracaktır.

DFI Money (YFII) nedir? ile ilgili etiketler DFI Money YFII
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.