Deniz Akkaya, Mehmet Akif Alakurt'un Erkan Özerman hakkındaki açıklamalarına ateş püskürdü

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen 34. Best Model of Turkey yarışmasının ardından yarışmanın organizatörü Erkan Özerman hakkında çıkan iddialar karşısında açıklamalarda bulunan 'Adanalı' dizisinin yıldızı Mehmet Akif Alakurt açıklamalarda bulunmuştu. Alakurt'un sözlerine Deniz Akkaya tepki gösterdi.

34. Best Model of Turkey yarışması geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Yarışmanın ardından yarışmacılarının bazıları derece alabilmek için 83 yaşındaki organizatör Erkan Özerman'ın 'ahlaksız teklif'te bulunduğuna dair iddialarda bulunmuştu.

Adanalı dizisiyle şöhreti yakalayan ve uzun zamandır ekranlarda olmayan eski model ve oyuncu Mehmet Akif Alakurt, prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman hakkında çıkan taciz iddialarıyla ilgili "Abi, Best Model olayları nedir? Çocuklara ahlaksız teklif yapıldığı iddia ediliyor. O teklifi kabul edenler de derece alıyormuş." mesajına cevap verdi. Ünlü oyuncu, "Herkes kendisine yakışır, kendisine uygun şekilde mesleğinde ilerler, para kazanır. Şundan emin olun, o işlere bulaşmadan da derece alanlar var. Erkan Bey yoklamasını çeker, potansiyel varsa ilerler. Bildiğim birçok sağlam arkadaşımızın tepkisi her zaman gülüp geçmek olmuştur." açıklamasında bulunmuştu.


DENİZ AKKAYA'DAN MEHMET AKİF ALAKURT'A SERT YANIT


1997 Best Model birincisi Deniz Akkaya ise Mehmet Akif Alakurt'un açıklamalarıyla ilgili konuştu. 2001 Best Model birincisi Mehmet Akif Alakurt’u sert bir dille eleştiren Akkaya, 'Söylemezsem Olmaz' programında Alakurt’a tepki göstererek reklam yapmakla suçladı.

Akkaya, Alakurt'a “Türkiye’de sosyal medyada bazı kişilerin mazlumun yanında durarak tribün elde etmek gibi bir amaçları var. Bizde düşene vurma huyu var. Siz böyle konuşarak herkesi zan altında bırakıyorsunuz. Tribünlere oynamak çok kolay. Siz bunları konuşurken buradan ünlü olan insanlara da ‘bu insanlar bu yollardan geçti, Erkan Özerman’a masaj yaptı’ iması veriyorsunuz. Ayıp değil mi? Sosyal medyadan sallayarak adamlık, duruş olmaz. Varsa söyleyeceğiniz, gerçekten çıkıp mahkemeye verin" şeklindeki sözleriyle karşılık verdi.

 

Deniz Akkaya, Mehmet Akif Alakurt'un Erkan Özerman hakkındaki açıklamalarına ateş püskürdü ile ilgili etiketler Deniz Akkaya Mehmet Akif Alakurt Best Model of Turkey erkan özerman güzellik yarışması
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.