Demet Özdemir ve DJ Sergio aşk mı yaşıyor? Ünlü oyuncu ilk kez konuştu...

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz aylarda 2022 yılında evlendiği Oğuzhan Koç ile boşanmıştı. Son günlerde, DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddia edilen Özdemir, özel hayatıyla ilgili açıklama yaptı.

Oğuzhan Koç ile evliliği kısa süre Demet Özdemir Yunanistan'da aldığı ev ve aşk dedikodularıyla gündemdeydi.

Güzel oyuncu, "Yunanistan'dan ev almanız 'ülkeye artık eskisi gibi gelmeyecek' şeklinde yorumlandı. Düşünceleriniz neler?" sorusuna yanıt verdi.

"Türkiye'yi terk etme gibi bir düşüncem yok. Öyle bir şey olur mu hiç! Ülkemi çok seviyorum. Bütün sosyal çevrem, arkadaşlarım, işim gücüm burada. O bir şakaydı" diyen Özdemir devamında ise "Bütün hayranlarım 'Artık Türkiye'ye dönmeyecek' şeklinde yorumlar yapınca ben de bir şaka yapmak istedim. Yazılı bir şaka olduğu için çok anlaşılmadı galiba" dedi.

Demet Özdemir ve DJ Sergio aşk mı yaşıyor? Ünlü oyuncu ilk kez konuştu...

"HAYATIMDA KİMSE 

Demet Özdemir, DJ Sergio ile aşk yaşadığı yönündeki dedikodulara ise "Çok arkadaş edindim orada, hayatımda kimse yok" diyerek son noktayı koydu.

 

 

 

 

Demet Özdemir ve DJ Sergio aşk mı yaşıyor? Ünlü oyuncu ilk kez konuştu... ile ilgili etiketler Demet Özdemir Oğuzhan Koç
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.