Demet Akalın'dan Aleyna Tilki'ye olay gönderme: "Senin tek rakibin Mustafa Topaloğlu"

Dünya starlığı konusu Aleyna Tilki ile Demet Akalın’ı bir kez daha karşı karşıya getirdi. Son şarkısının Spotify’da zirveye oturduğundan bahseden Tilki’ye karşılık veren Demet Akalın, “Senin tek rakibin Mustafa Topaloğlu” deyince ortalık karıştı.

Dünya starlığı konusu ünlü isimleri bir kez daha karşı karşıya getirdi. Son günlerde sık sık polemiğe girdikleri gözlemlenen Aleyna Tilki ile Demet Akalın arasında soğuk rüzgarlar esmeye başladı. İkili arasında yükselen tansiyon ilginç diyalogları da beraberinde getirdi.

Geçtiğimiz günlerde küs olduğu gözlemlenen Tilki’yi hedef alan Akalın, "Adamlar beni dünya starı yapacak şaka mısın? Aleyna duymasın hayal kuruyor ama ben oturduğum yerden FIFA'dayım. Neymiş önemli olan don değil şarkıymış" sözlerini sarf etmişti.

Sosyal medya hesabından Akalın’ın bu sözlerine yanıt veren Tilki, "Dünya starlığını şampiyonlukta şarkı çalması zannedenler Spotify Global'in sayfasından ilk İngilizce röportajımı izleyebilirler. Bunu yapan ilk Türk olduğum için çok mutluyum beni destekleyenlere teşekkür ederim. Desteklemeyenlere de saygım sonsuz ama artık sevgim yok" ifadelerine yer verdi.

Demet Akalın'dan Aleyna Tilki'ye olay gönderme: "Senin tek rakibin Mustafa Topaloğlu"

Akalın’da bu paylaşım sonrasında, "Tek rakibin Mustafa Topaloğlu uzay starlığı. Sakin ol şampiyon FIFA'ya söyleriz seni de paylaşır" sözleri ile polemik yarattı.

Demet Akalın'dan Aleyna Tilki'ye olay gönderme: "Senin tek rakibin Mustafa Topaloğlu" - Resim : 2

İkili arasında sosyal medya üzerinden yapılan göndermeler magazin gündemine bomba gibi düştü. Aleyna Tilki, "Şu anki kazancımla lüks bir hayat yaşamaktansa, yıllardır yalnız başıma yurt dışında çalışıyorum. Gençlere yol açmak yerine, onların hayallerini baltalama isteğinize üzüldüm. Size cevap verdiğimde karşılığında seviyenin düşeceğini tahmin etmeliydim. Takipçilerimden özür dilerim" yanıtını verdi.

Demet Akalın'dan Aleyna Tilki'ye olay gönderme: "Senin tek rakibin Mustafa Topaloğlu" - Resim : 3

En kısa sürede Akalın’ın da bu paylaşıma cevap vermesi beklenmekte.

Demet Akalın'dan Aleyna Tilki'ye olay gönderme: "Senin tek rakibin Mustafa Topaloğlu" ile ilgili etiketler Demet Akalın Aleyna Tilki mustafa topaloğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.