DEM Partili Abdullah Zeydan, Dağlıca baskını öncesi taburu neden ziyaret etti? Komutana tehdit!

YSK'nın Van'da mazbatayı verme kararı aldığı DEM'li Abdullah Zeydan'ın Dağlıca baskınından kısa bir süre önce Dağlıca taburunu ziyaret ettiği ve saldırıda şehit olan tabur komutanını tehdit ettiği görüntüler ortaya çıktı.

YSK'nın DEM Parti'nin itirazı sonrası mazbatayı DEM Parti Van adayı Abdullah Zeydan'a vermesinin yankıları sürerken Zeydan'ın skandal bir videosu daha ortaya çıktı.

Hendek olaylarında "PKK sizi tükürüğüyle boğar" diyen Zeydan, örgüt propagasından hapis yatmıştı. Zeydan'ın bir başka görüntüsü de sosyal medyada gündem oldu.

"GERİLLA İLE ÇATIŞMADAN UZAK DURUN"

Çözüm sürecinin bitme arefesinde 2015 yılında Daglıca'da yaşanan gerilim sonrası Abdullah Zeydan, Dağlıca taburunu ziyaretinde "gerilla ile çatışmadan uzak durun" dediği görüntüler ortaya çıktı.

ZİYARET SONRASI 16 ŞEHİT VERDİK

Bu ziyaretten kısa bir süre sonra 7 Eylül 2015'de terör örgütü PKK'nın saldırısında Dağlıca'da 16 asker şehit olmuştu.

"BİZ ASKERİN KONUMLANDIĞI YERİ DE BİLİYORUZ"

Zeydan, konuşmasında "Biz askerin konumlandığı yeri de biliyoruz. Gerillanın konumlandığı yeri de biliyoruz. Son iki gündür özellikle bu tabur Dağlıca taburu üzerinde ciddi iddialar var. Yani gerilla alanlarının bombalandığına dair. Tekrar çatışma sürecinin başlatılmak istendiğine dair ciddi iddialar var. Bu bu iddiaları yerinde görmek ve hem de herkese biraz daha sabırlı biraz daha itidalli..." şeklinde konuşuyor.  

DEM Partili Abdullah Zeydan, Dağlıca baskını öncesi taburu neden ziyaret etti? Komutana tehdit! ile ilgili etiketler Abdullah Zeydan Van DEM Parti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.