Delikanlı Sadi Geri Dönüyor! Kırmızı Oda Hayranları Buna Çok Sevinecek! İşte Geri Dönüş Tarihi

Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Delikanlı Sadi karakteriyle oldukça sevilen Erkan Petekkaya’dan hayranlarını üzen bir haber geldi. Ancak kısa süre sonra gelen iyi haber Petekkaya hayranlarında şok etkisi yaşanmasına neden oldu.

TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisindeki Delikanlı Sadi karakteriyle akıllara kazınan Erken Petekkaya’dan gelen yeni haber herkesi üzdü. Önceleri sadece 5-6 bölüm oynaması beklenen Sadi karakteriyle oldukça sevilen Petekkaya, Kırmızı Oda’dan ayrılırken bu veda herkesi derinden yaralamıştı.

21 bölüm kaldığı Kırmızı Oda’da reytingleri tavan yaptıran Petekkaya daha önceden gelen haberlerde yeni dizisi için çalışmalara başladığını söylemiş hatta ünlü oyuncunun Bir Zamanlar Çukurova dizisine transfer olacağı bile iddia edilmişti.

Delikanlı Sadi Geri Dönüyor! Kırmızı Oda Hayranları Buna Çok Sevinecek! İşte Geri Dönüş Tarihi

Ancak tüm gerçekler kısa zamanda ortaya çıktı. Yeni anlaştığı dizide bazı krizlerin çıktığı ve yapımcı firmanın da diziyi başlamadan bitirdiği öğrenildi. O3 Medya’nın patronu Saner Ayar ile anlaştığını söyleyen Petekkaya’ya kötü haberde tam burada geldi. Dizide projenin iptal edildiği duyuruldu.

Kırmızı Oda’ya sadece konuk olarak katılan Petekkaya’nın yeniden Delikanlı Sadi karakteri için kendisine gelecek olan bir teklife sıcak bakacağını ve bunu mutlaka değerlendirmeye alacağını söyledi.

Delikanlı Sadi Geri Dönüyor! Kırmızı Oda Hayranları Buna Çok Sevinecek! İşte Geri Dönüş Tarihi - Resim : 2

Peki sizce Delikanlı Sadi karakteri Kırmızı Oda’ya geri dönmeli mi? Sizde yorumlarınızda bu konuda hakkında son görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Delikanlı Sadi Geri Dönüyor! Kırmızı Oda Hayranları Buna Çok Sevinecek! İşte Geri Dönüş Tarihi ile ilgili etiketler Erkan Petekkaya delikanlı sadi Kırmızı oda
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.