Darmaduman Dizisi 2. Bölümde Neler Olacak? Darmaduman 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Darmaduman dizisi ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizide ikiz kardeşleri oynayan Mert Yazıcıoğlu ve Aslıhan Malboran'nın uyumu ve komedisi izleyiciden tam not aldı. Hafsanur Sancaktutan'ında hızlı bir giriş yaptığı dizide bir de Aytaç Şaşmaz'ın olağanüstü performansı vardı. İşte Darmaduman dizisinin yeni bölüm fragmanı....

Ece ve Kerem'in babaları Harun'un evine yani İstanbul'a taşınmaları sonrası hayatları değişiyor. Tek istekleri olaysız bir okul hayatı olan Darmaduman'ın ikizleri Ece ve Kerem'i tabi ki okulda Derin ve Evren ikilisi karşılayacaktır. Okulda ilk günden başını derde sokan Ece ve Kerem'in talihsiz olaylarla örülü hikayesi Darmaduman dizisinin konusunu oluşturuyor.

Darmaduman oyuncları arasında Aslıhan Malbora, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz, Nur Fettahoğlu, Necip Memili, Ali Önsöz, Mert Yazıcıoğlu ve Meral Çetinkaya yer alıyor. Fox Tv'nin yeni sezonda çok şey beklediği Darmaduman dizisi ilk bölümüyle de dikkat çekti.

Özellikle Mert Yazıcoğlu ve dizideki ikizi Aslıhan Malbora'nın uyumu konuşulurken Hafsanur Sancaktutan'ın performansı çok beğenildi.

DARMADUMAN 2. BÖLÜM FRAGMANI

Darmaduman 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Ece ve Kerem ikizlerine savaş açan Derin ve Evren ikilisinin oyunlarına şahit olacağız.

İşte yeni bölüm fragmanı

 

Darmaduman Dizisi 2. Bölümde Neler Olacak? Darmaduman 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı ile ilgili etiketler Darmaduman Dizisi dizi
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.