Danla Biliç'in canlı yayındaki hareketleri gündem oldu! Yayına alkollü mü çıktı?

Doğu Demirkol'un programına katılan Danla Biliç'in tuhaf davranışları dikkat çekti. Biliç'in alkollü bir şekilde yayına çıktığı iddia edildi.

Star Tv'nin sevilen programı 'Doğu Demirkol ile Alelade Show', 29 Ekim Cumartesi akşamı altıncı bölümüyle ekranlara geldi. Programa konuk olarak katılan Danla Bilic'in hareketleri ise sosyal medyada gündem oldu.

 PROGRAMIN ORTASINDA AYRILDI

Doğu Demirkol'un sorularına güçlükle cevap veren sosyal medya fenomeninin tuhaf hareketlerde bulunması ekran başındakilerin de dikkatini çekti. Ayakta durmakta dahi zorlanan Danla Bilic programın 49'uncu dakikasında yayından ayrıldı.

 

Danla Biliç'in canlı yayındaki hareketleri gündem oldu! Yayına alkollü mü çıktı? ile ilgili etiketler Danla Bilic Doğu Demirkol

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.