CZN Burak'a ne oldu, hasta mı? Burak Özdemir kanser mi?

CZN Burak hasta mı, kanser mi sorusu hayranları tarafından yakından araştırılmaktadır. Ünlü şef Burak Özdemir son hastane paylaşımları takipçilerini şaşırttı. Peki ama CZN Burak’a ne oldu, kanser mi? CZN Burak öldü mü? İşte detaylar…

CZN Burak hasta mı ve kanser mi soruları ünlü şefin hayranları tarafından yakından takip edilmektedir. Birçok yerde hakkında çıkan asılsız haberlere tepki gösteren CZN Burak, son olarak hastane odasından paylaşımlarda bulundu.

Sosyal medyada 40  milyona yakın takipçisi bulunan ve sadece Türkiye’de değil Asya, Afrika, Avrupa’da da birçok hayranı bulunan CZN Burak lakaplı Burak Özdemir, sağlık durumu hakkında açıklama yapmak durumunda kaldı.

CZN Burak'a ne oldu, hasta mı? Burak Özdemir kanser mi?

CZN Burak Hasta Mı?

Restoran zinciri sahibi olan CZN Burak adıyla tanınan ünlü şef Burak Özdemir, sosyal medya hesabı üzerinden hastane odasından paylaşımlarda bulundu. Ünlü isim takipçilerinden gelen “geçmiş olsun” mesajlarına anında karşılık verdi.

Hastane odasından çekilmiş olan bir fotoğraf paylaşan CZN Burak, “Minik bir kontrol sadece, sevgi en güzel bağdır” mesajını gönderdi. Hastalığı hakkında bir açıklama yapmak durumunda kalan CZN Burak, “Ufak bir ameliyat geçirdim. Birbirinden güzel iyi dilekleriniz için Allah razı olsun çok teşekkür ederim” ifade kullanmıştı.

CZN Burak'a ne oldu, hasta mı? Burak Özdemir kanser mi? - Resim : 2

Sosyal medya üzerinden çektiği yemek videoları ile kısa zamanda oldukça popüler hale gelen CNZ Burak, son dönem içerisinde verdiği kilolarla dikkat çekmişti.

Hakkında çıkan haberlere tepki gösteren ünlü şef, asılsız iddialara karşılık bir mesaj daha yayınladı. Ancak bu kez dışarıda çekilmiş eski bir resmini paylaşarak mesaj atan Burak'ın sağlık durumu bu kez gerçekten de sevenlerini ve hayranlarını endişelendirdi.

CZN Burak'a ne oldu, hasta mı? Burak Özdemir kanser mi? ile ilgili etiketler CZN Burak Burak Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.