CZN Burak yüzü, gözü yara içindeki paylaşımıyla herkesi korkutmuştu! Ünlü şef o fotoğraflarla ilgili konuştu

CZN Burak adıyla tanınan ünlü şef Burak Özdemir, yüzü, gözü yara içindeki fotoğraflarını paylaşarak takipçilerini endişelendirmişti. CZN Burak'tan o fotoğraflarla ilgili açıklama geldi.

Babasıyla yaşadığı sorunların ardından aile şirketinden ayrılıp İstanbul'da kendisine ait bir restoran açan CZN Burak adıyla tanınan ünlü şef Burak Özdemir, Instagram hesabındaki paylaşımıyla herkesi korkuttu.

CZN Burak yüzü, gözü yara içindeki paylaşımıyla herkesi korkutmuştu! Ünlü şef o fotoğraflarla ilgili konuştu

HAYRANLARINDAN DESTEK MESAJLARI YAĞDI!

Vücudunun birçok farklı yerine aldığı yaraları takipçileriyle paylaşan CZN Burak, hayranlarını bir hayli üzmüştü. CZN Burak'ın "En güzel bağ sevgi midir gerçekten?" notuyla yaptığı paylaşıma takipçilerinden yorum yağmıştı.

CZN Burak yüzü, gözü yara içindeki paylaşımıyla herkesi korkutmuştu! Ünlü şef o fotoğraflarla ilgili konuştu - Resim : 2

HERKESİ ÜZEN FOTOĞRAFLAR HAKKINDA KONUŞTU!

CZN Burak, yaralı haldeki fotoğrafları hakkında konuştu. Yurtdışında olan CZN Burak  Posta'ya verdiği röportajda  "Çok eski bir görüntü ve ben tekrar paylaştım. Ağır bir iş kazası geçirmiştim. Çünkü takipçilerimle dertleşmeyi seviyorum. Onlara bu noktaya kolay gelmediğimi anlatıyorum. Karamsar olmamaları gerektiği mesajını veriyorum. Asla kendime zarar vermedim. Ya da birileri bana zarar vermedi." dedi.

CZN Burak lakabıyla tanınan fenomen işletmeci Muhammet Burak Özdemir ile babası İsmail Özdemir'in aralarında birtakım sorunlar olduğu ve bu durumu yargıya taşıdıkları geçtiğimiz yıl iddia edilmişti.

CZN Burak yüzü, gözü yara içindeki paylaşımıyla herkesi korkutmuştu! Ünlü şef o fotoğraflarla ilgili konuştu ile ilgili etiketler Burak Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.