Cumhurbaşkanı Erdoğan, Senegal'den ayrıldı: Afrika'ya samimiyetle katkıda bulunmayı sürdüreceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "TUR" ile TSİ 00.30'da, Senegal'in başkenti Dakar'dan ayrıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaretle ilgili bir videoyu sosyal medyadan paylaştı ve "Afrika ortaklık politikamızla, kıtanın barış ve istikrarı ile ekonomik ve sosyal kalkınmasına samimiyetle katkıda bulunmayı sürdüreceğiz." dedi.

Rusya-Ukrayna krizi nedeniyle Afrika turunu erken kesen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurda dönüşe geçti.

Özel uçak "TUR" ile TSİ 00.30'da, Senegal'in başkenti Dakar'dan ayrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Leopold Sedar Senghor Havalimanı'ndan Türkiye'nin Dakar Büyükelçisi Ahmet Kavas ve büyükelçilik personeli uğurladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir ile Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da Senegal'den ayrıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: ÜLKEMİZE DÖNÜYORUZ

Ziyaretin sonunda sosyal medyadan bir video yayınlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kongo Demokratik Cumhuriyeti ve Senegal ziyaretlerimizi hamdolsun başarıyla tamamlayarak ülkemize dönüyoruz. Afrika ortaklık politikamızla, kıtanın barış ve istikrarı ile ekonomik ve sosyal kalkınmasına samimiyetle katkıda bulunmayı sürdüreceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Senegal'den ayrıldı: Afrika'ya samimiyetle katkıda bulunmayı sürdüreceğiz ile ilgili etiketler Senegal Afrika Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyaret

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.