Çukur'un 95. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Çukur dizisi merakla beklenen 95. yeni bölümüyle 14 Eylül Pazartesi akşamı ekranda olacak. 4. sezonuyla ekranlara dönen Çukur'un yeni bölümünde, kardeşi Yamaç'ı vuran Cumali Koçovalı'nın değişimi ve tüm aileyi karşısına alması dikkat çekecek.

Çukur dizisi geçtiğimiz hafta ekrana gelen 4. yeni sezon ilk bölümüyle seyircisiyle buluştu. Yamaç'ın babası İdris'i öldürdüğü anın görüntüleri ise Arık Böke Erdenet tarafından Cumali'ye gönderildi. Gerçekleri öğrenen Cumali ise kardeşi Yamaç'ı vurdu. Çukur'un 14 Eylül Pazartesi ekrana gelecek olan 95. yeni bölümünde Yamaç hastanede ölüm kalım savaşı verirken, Cumali ise herkese meydan okuyarak artık mahallenin lideri olduğunu açıklıyor.

 ÇUKUR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukur sokakları Yamaç’ın vurulma haberiyle çalkalanırken Koçovalılar’ı bekleyen tek kötü haber bu olmayacak.

Bütün aile önce Cumali’nin Yamaç’ı vurduğunu öğrendiğinde sonra da Cumali'nin söylediği gerçeklerle bir kez daha sarsılacak. Yamaç’ın vurulmasını bir fırsat olarak değerlendiren Cengiz Erdenet Arık’la işlerine devam edecek ancak bu kez yollarına hiç beklenmedik, gizemli biri tarafından taş konulacak. 

Yamaç sürpriz bir isim tarafından kaçırılıp iyileştirilirken Cumali Çukur’da yeni bir devir açtığını ilan edecek.

Koçovalılar yeni haberlere alışmaya çalışırken Karaca kendi kaderini çizmeyi seçecek ve Azer’le birlikte hayatlarını değiştirecek bir karar alacaklar.

Yamaç mahallesinin artık onun mahallesi, evinin artık onun evi olmadığını fark ettiğinde vereceği karar merak konusu olacak.

Çukur'un 95. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

ÇUKUR YENİ SEZONA ZİRVEDE BAŞLADI!

Çukur, geçtiğimiz hafta yayınlanan yeni bölümüyle Total’de 6.04 izlenme oranı (rating), 16.74 izlenme payı (share) ile birinci oldu.

Çukur'un 94. son bölümünde çarpıcı gelişmeler yaşandı. Çukur'a Sabahat Akkiraz ve Koçovalı kardeşlerin buluşması damga vurdu. Yamaç Koçovalı ve Arık Böke Erdenet'in kozlarını paylaştığı anlar ise nefesleri kesti.

Çukur'da Arık ve Seren, Yamaç'ın İdris'i vurduğu görüntüleri Cumali'ye verdi. Yamaç'ın babasını vurduğunu öğrenen Cumali sinir krizi geçirirken, iki kardeşin yüzleştiği anlarda heyecan giderek arttı. Finalde ise Cumali'nin Yamaç'ı vurmasıyla herkes şoke oldu.

Çukur'un 95. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! - Resim : 2

 

 

 

Çukur'un 95. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! ile ilgili etiketler Çukur fragman yeni sezon
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.