Çukur 98. bölüm full izle!

Çukur 98. bölüm full izle! Çukur 98. bölümünü full hd tek parça halinde Youtube platformunda 5 Ekim tarihinde izleyebilirsiniz.

Çukur 98. bölüm full izle! Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile PerihanSavaş’ın oynadığı Çukur 98. son bölümü dizi bitiminde full hd tek parça halinde Youtube platformunda yayında olacak. Çukur son bölümünde; Sabri’yi ipten alan Rıza ile Haşmet biraz daha yakınlaşmaktadır. Tek amacı ise Rıza’nın arkasında kimin olduğunu öğrenmektir.

ÇUKUR 98. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Cumali sonunda daha fazla dayanamayarak Erdenetlere karşı atağa geçer. Efsun’un babaannesi olan Makbule’nin sözleri ise dikkatlerden kaçmaz. Yamaç’ın ‘Ben bu herifi indireceğim!’ sözleri büyük bir heyecan fırtınasını beraberinde getirirken Cengiz Erdenet’e karşı nasıl direneceği ise soru işaretidir.

Cumali ve Selim ile birlikte Çukurlular davet basarken Cumali ise Yamaç’a çocuğunun katilinin kim olduğunu sormakla meşguldür. Davet esnasında çıkan kavga gerilimi iyice tırmandırırken mekanda asılı duran büyük Çukur sembolü ise dikkat çekmektedir.

 

Çukur 98. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Çukur Çukur 98. bölüm çukur son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.