Çukur 108. bölüm fragmanı Sneak Peek! Çukur 107. bölüm full tek parça izle...

Çukur 108. bölüm fragmanı ilk sahne Sneak Peek izle yayında. Dizinin yayınlanan son bölüm sonrasında Çukur 107. bölüm izle linki tek parça halinde Puhu TV’de. Peki, Çukur 108. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur 108. bölüm fragmanı ilk sahnesi Sneak Peek yayında. Dizinin her bölüm sonrasında yayınlanan Çukur 108. yeni bölüm ilk sahnesi olarak bilinen Sneak Peek izleyenlerden yine büyük bir ilgi gördü. Peki, merakla beklenen Çukur dizisinin 108. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

14 Aralık Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin 107. son bölümü yine ilgiyle takip edildi. Son bölümde, Selim’in ansızın ölümü sonrasında yemin içen Yamaç ilk iş olarak Cengiz’in fabrikalarını patlatmaya başladı. Erdenetler ile Koçovalılar arasında devam eden soğuk savaş artık aile içerisinde de yavaştan hissedilmeye başlandı.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Selim’in intikamını almak için sabırsızlanan ağabey Cumali’yi bekleyen sürpriz ise akıllara durgunluk işareti bıraktı. Sevdiği kadın Efsun’un Erdenet ailesinin elinde olduğundan haberi bulunmayan Yamaç, Nehir’in güvenliği sağlama gayreti içerisindeyken Koçovalıların Selim’in intikamını almak adına yeni planları ise nefeslerin kesilmesine neden oldu.

Çukur 108. bölüm fragmanı Sneak Peek! Çukur 107. bölüm full tek parça izle...

GENCO ÖZAK ÇUKUR'DA

Çukur dizisine son bölümde yeni bir isim daha kadroya dahil oldu. 4. sezonunda da fırtınalar estiren Çukur dizisi kadrosuna genç oyuncu Genco Özak da katıldı. Dizide Erdenetler ailesinin bir bireyi olarak sahne alacak Genco, Kulkan karakteri ile izleyenlerin karşısında boy gösterecek.

Çukur 108. bölüm fragmanı Sneak Peek! Çukur 107. bölüm full tek parça izle... - Resim : 2

Erdenet ailesinin küçük oğlunu canlandıracak ve ailenin göz bebeği haline gelecek Kulkan, diğer ağabeylerine hiç benzemeden kafasına estiği şekilde bir hayat sürecektir. Koçovalılarla olan savaşta kritik bir noktada yer alması beklenen Kulkan, Çatağay ve Ogeday’ın aile içindeki dengelerinin nasıl değişeceği yönünde de yeni sinyaller verecek.

 

Çukur 108. bölüm fragmanı Sneak Peek! Çukur 107. bölüm full tek parça izle... ile ilgili etiketler Çukur Çukur 108. bölüm fragmanı Çukur 107. bölüm çukur son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.