Çukur 102.Bölüm Full izle

Çukur 102.Bölüm Full izle linki 9 Kasım tarihinde hd kalitede tek parça reklamsız ve sansürsüz olarak Çukur son bölüm izleme seçeneği Puhu TV’de.

Çukur dizisi 102.Bölümü ile 9 Kasım akşamında Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Perihan Savaş’ın oynadığı Çukur dizisi son bölümünde; Efsun ile Cumali yüzleşiyor.

Çukur yaşanan gelişmeler sonrasında bir kez daha atağa geçerken sürpriz bir isim çıkageliyor. Bu arada Çağatay’da boş durmayıp Yamaç için yeni planlar hazırlarken nefes kesecek bir hamle sonrasında Erdenetler zor durumda kalıyor. Çağatay’ın gelmesi ile iyice köşeye sıkışmış durumda kalan Efsun büyük bir yıkımın eşiğine kadar geliyor.

Evde ise kadınlar arasında sorunlar tekrardan piyasaya çıkarken Sultan anne Aliço’yu görevlendirmek zorunda kalıyor. Son aldığı iki güzel haber ile sevincini yaşamaya çalışan Yamaç, Çağatay hamlesi ile bir kez daha darbesini indiriyor.

ÇUKUR 102.BÖLÜM İZLE

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.